Connectar amb persones a Google+

Pots seguir algú a Google+ per veure què comparteix al teu tauler d'activitat de la pàgina d'inici.

Seguir una persona

Quan segueixes algú a Google+, pots veure'n les publicacions al teu tauler d'activitat de la pàgina d'inici.

Quan segueixes algú, aquesta persona:

• S'afegeix al teu cercle "Seguint".
  • Pot rebre una notificació per saber que l'estàs seguint.
  • Pot veure que la segueixes.
  • Pot triar quines publicacions seves veus.
  • Pot veure què comparteixes i què has compartit anteriorment amb el teu cercle "Seguint".
  • Pot rebre una notificació si la segueixes, si segueixes les seves col·leccions o bé si fas +1 a les seves publicacions, les comentes o les comparteixes.

Per seguir algú:

1. Obre el perfil de la persona que vulguis seguir. Pots cercar-la pel nom o bé tocar-ne la foto al costat d'un dels seus comentaris o de les seves publicacions, o bé fer-hi clic.
  2. Toca SEGUEIX o fes-hi clic.

Per deixar de seguir algú:

1. Obre el perfil de la persona que vulguis deixar de seguir. Pots cercar-la pel nom o bé tocar-ne la foto al costat d'un dels seus comentaris o de les seves publicacions, o bé fer-hi clic.
  2. Toca SEGUINT (o el nom del cercle al qual pertany) o fes-hi clic.
  3. Desselecciona el cercle "Seguint".
  4. Toca FET o D'ACORD o fes-hi clic.

Comentar una publicació

Pots comentar les publicacions que altres persones comparteixin. Pots escriure text, inserir imatges o afegir un enllaç als teus comentaris. Els enllaços es mostren amb una previsualització.

Afegir un comentari a una publicació

1. Obre Google+ o l'aplicació Google+ Google+
  2. Toca la publicació que vulguis comentar o fes-hi clic.
  3. Toca Afegeix un comentari o Comment, o bé fes-hi clic.
  4. Afegeix el teu comentari:
    • Per inserir una imatge, toca Insereix una imatge Insereix una imatge o Fes una foto, o bé fes-hi clic.
    • Per inserir un enllaç, toca Insereix un enllaç Enllaça o fes-hi clic. També pots començar a escriure un enllaç i en veuràs una previsualització a sota.
    • Si insereixes un enllaç, tria la foto que vulguis que es vegi amb l'enllaç i toca-la o fes-hi clic. També pots publicar un enllaç sense foto.
  5. Toca Publica o fes-hi clic.

Editar o suprimir un comentari

1. Obre Google+ o l'aplicació Google+ Google+
  2. Cerca el comentari que vulguis editar o suprimir.
  3. Toca el comentari o fes clic a Més Més.
  4. Toca Edita el comentari o Suprimeix el comentari, o bé fes-hi clic.

Afegir un GIF animat a un comentari

Pots afegir GIF animats a comentaris i publicacions des de telèfons i tauletes Android que tinguin el teclat Gboard instal·lat.

1. Obre l'aplicació Google+ Google+.
  2. Toca la publicació que vulguis comentar.
  3. Toca Afegeix un comentari o Comment.
  4. A la part inferior esquerra del teclat, toca Emoji Emoji.
  5. A la part inferior, toca GIF.
  6. Per cercar GIF, segueix aquests passos:
    • Escriu al camp "Cerca GIF" i, a continuació, toca Cerca Cerca.
    • També pots tocar una categoria de GIF a sota del camp de GIF.
  7. Toca el GIF que vulguis afegir al comentari i apareixerà al camp del comentari.
  8. Toca Publica

Mencionar persones a les publicacions

Pots mencionar persones per cridar la seva atenció en una publicació llarga o bé per dirigir-te a algú concret. Aquesta persona podrà veure la publicació en què l'has mencionat encara que no l'hagis compartit amb ella inicialment.

Nota: no podràs mencionar ningú al comentari d'una publicació si la persona que l'ha publicat originalment la bloqueja.

Fer +1 en una publicació

El botó +1 et permet mostrar que t'agrada la publicació d'una altra persona.

Per fer +1 en una publicació:

1. Cerca la publicació en què vulguis fer +1.
  2. Toca +1  o fes-hi clic.

Per desfer un +1, torna a tocar o a fer-hi clic. També pots suprimir un +1 des del Registre d'activitat.

Notes:

• Els usuaris de la teva xarxa poden veure les publicacions en què has fet +1 als seus taulers d'activitat i rebre una notificació quan facis +1 en una publicació seva.
  • Les persones que veuen les teves publicacions i els teus comentaris poden fer-hi +1. Tothom que pot veure una publicació també pot veure qui hi ha fet +1.
  • A la configuració de Recomanacions compartides es defineix com s'utilitza el teu nom i la teva foto quan fas +1 en anuncis.
  • Per veure les publicacions i els comentaris en què has fet +1 dins i fora de Google+, pots consultar el Registre d'activitat.

El botó +1 i la teva privadesa

• Quan fas +1 en una publicació, Google obté informació sobre el teu perfil de Google, l'URL en què has fet +1, la teva adreça IP i altres dades relacionades amb el navegador.
  • Si desfàs el +1, aquesta informació se suprimeix.
  • El botó +1 no es fa servir per fer un seguiment de les teves visites al web.
  • Durant dues setmanes aproximadament, Google pot conservar determinada informació sobre la teva visita per mantenir i depurar els seus sistemes. Aquesta informació no s'organitza per perfils individuals, per noms d'usuari ni per URL. Els editors no poden veure-la.
Ha resultat útil aquest article?