Hitta och kontakta personer på Google+

Du kan hitta och följa personer på Google+ med hjälp av dina kontakter. Förslagen kan genereras utifrån

• dina gemensamma kontakter med personer i produkter som Gmail
  • interaktioner med andra i andra produkter
  • de kopplade konton som du har länkat till ditt Google-konto
  • vänner på externa webbplatser som har kopplat sina konton till sin profil på Google+.

Hitta, visa eller följa någon

Du kan hitta och se andras inlägg i ditt startflöde genom att följa dem.

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på Personer Personer följt av Sök efter personer till vänster.
  3. Öppna profilen för personen som du vill följa. Sök efter namnet eller klicka på personens foto intill en kommentar eller ett inlägg personen har skapat.
  4. Klicka på Följ.

Sluta följa någon

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Öppna profilen för personen som du vill sluta följa. Sök efter namnet eller klicka på personens foto intill en kommentar eller ett inlägg personen har skapat.
  3. Klicka på Följer (eller namnet på cirkeln där de finns).
  4. Avmarkera rutan Följer.
  5. Klicka på Klar.

Kommentera ett inlägg

Du kan kommentera egna inlägg eller inlägg som andra delat. Du kan skriva, infoga bilder och placera en länk i kommentarerna. Länkar visas med förhandsgranskningar.

Kommentera ett inlägg

1. Öppna Google+.
  2. Klicka på det inlägg du vill kommentera.
  3. Klicka på Lägg till en kommentar.
  4. Lägg till din kommentar:
    • Om du vill infoga en bild: Klicka på Lägg till foton Ta foto.
    • Om du vill infoga en länk: Klicka på Lägg till en länk Länk. När du lägger till en länk visas en förhandsvisning om en sådan är tillgänglig.
    • Om du vill infoga en länk med en förhandsvisning: Klicka på miniatyren du vill visa med länken.
  5. Klicka på Lägg upp.