Opret eller rediger en gruppe

Du kan oprette en gruppe og konfigurere den til at:

• Være offentlig eller privat
  • Blive vist i søgeresultater
  • Kræve, at folk skal anmode om tilladelse til at deltage i den
  • Tilbageholde indlæg til gennemgang, indtil medlemmet er blevet godkendt til at indsende i gruppen

Få flere oplysninger om optimale løsninger til at administrere en Google+ gruppe.

​

Opret en gruppe

1. Åbn Google+ appen Google Plus på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Grupper.
  3. Tryk på Dine.
  4. Tryk på Opret en gruppe.
  5. Angiv et navn, gør gruppen offentlig eller privat, og beslut dig for, om folk skal anmode om at deltage i gruppen, og om et medlems indlæg skal tilbageholdes til gennemgang, indtil medlemmet er blevet godkendt til at indsende i gruppen.
  6. Tryk på Udfør.

Rediger din gruppe

Du kan redigere de grupper, du opretter, blandt andet:

• Navnet på gruppen
  • Forsidebilledet
  • Om folk skal anmode om at deltage i gruppen
  • Om et medlems indlæg skal tilbageholdes til gennemgang, indtil medlemmet er blevet godkendt til at indsende i gruppen

Du kan også tilføje kategorier, links og en beskrivelse.

1. Åbn Google+ appen Google Plus på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Grupper.
  3. Tryk på Dine.
  4. Tryk på den gruppe, du vil redigere.
  5. Tryk på Mere Mere.
  6. Tryk på Rediger gruppe.
  7. Foretag dine ændringer.
  8. Tryk på Udfør.

Fastgør et indlæg

Du kan fastgøre et indlæg, så det vises øverst på din gruppes side.

1. Åbn Google+ appen Google Plus på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Grupper.
  3. Tryk på Dine.
  4. Tryk på den ønskede gruppe.
  5. Tryk på det indlæg, du vil fastgøre.
  6. Tryk på Mere Mere.
  7. Tryk på Fastgør i gruppe.

Slet en gruppe

1. Åbn Google+ appen Google Plus på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Grupper.
  3. Tryk på Dine.
  4. Tryk på den gruppe, du vil slette.
  5. Tryk på Mere Mere.
  6. Tryk på Slet gruppe.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Jeg forstår, at jeg er i færd med at slette denne gruppe, og at jeg ikke kan fortryde handlingen".
  8. Tryk på Slet gruppe.

Hvad du kan gøre i grupper

Du kan gøre forskellige ting, alt efter om din gruppe er offentlig eller privat.

Grundlæggende oplysninger om offentlige grupper

• Offentlige grupper kan ikke gøres private efter deres oprettelse.
  • Alle kan deltage eller anmode om medlemskab. Hvis en person får et aktivt invitationslink, kan vedkommende dog deltage i gruppen uden først at anmode om medlemskab.
  • Offentlige grupper kan ses af alle online og kan findes i søgninger.
  • Alle kan se gruppens medlemmer og indlæg.

Grundlæggende oplysninger om private grupper

• Private grupper kan ikke gøres offentlige efter deres oprettelse.
  • Alle med adgang til et aktivt invitationslink kan deltage i gruppen.
  • Der er kun medlemmer, der kan se private indlæg i gruppen, men alle kan se en gruppes offentlige indlæg (f.eks. indlæg, der er relateret til offentlige Google+ begivenheder).
  • Det er kun medlemmer og inviterede, der kan se, hvem der deltager i en privat gruppe.
    • Andre personer, som ikke er medlemmer, kan se aktivitet af både medlemmer og ikke-medlemmer på offentlige indlæg i private grupper.
  • Hvis du bruger Google+ til arbejde eller skole, er privatlivsindstillingerne muligvis anderledes.

Private grupper og søgninger

Du kan beslutte, om folk kan finde din private gruppe i Google+ søgninger.

Hvis en privat gruppe vises i søgninger:

• Folk kan anmode om at deltage i gruppen.
  • Folk kan se gruppens navn og billede samt eventuelle offentlige indlæg i gruppen.

Hvis en privat gruppe ikke vises i søgninger:

• Alle med adgang til et aktivt invitationslink kan deltage i gruppen.
  • Folk kan muligvis finde et link til gruppen på andre websider.
  • En person med et link til gruppen kan muligvis se gruppens navn og billede samt eventuelle offentlige indlæg i gruppen.
  • En person med et link til gruppen kan muligvis anmode om at deltage i gruppen.
  • Hvis en privat gruppe ikke tillader, at andre kan anmode om medlemskab, skal nye medlemmer inviteres.