Hitta och följa samlingar

Visa information du vill ta del av genom att följa samlingar som intresserar dig.

Om att följa samlingar

När du följer en samling på Google+ kan inläggen som läggs upp i samlingen visas i ditt flöde.

Det går att följa en samling utan att följa personen som skapade den.

Hitta samlingar som intresserar dig

1. Öppna appen för Google+ Google+.
  2. Tryck på Upptäck längst ned.
  3. Sök efter typen av samling du är intresserad av längst upp.
  4. Visa en samling genom att trycka på rutan med dess namn.
  5. Tryck på Följ på den samling du vill följa. Om du följer en samling visas inlägg från den i ditt startflöde.

Visa andras samlingar

Visa andra personers samlingar och samlingar de följer genom att besöka deras profil.

En del av deras samlingar visas högst upp i profilerna. Om du vill se deras övriga samlingar trycker du på Visa alla.

Sluta följa en samling

1. Öppna appen för Google+ Google+.
  2. Tryck på Profil Profil längst ned.
  3. Tryck på Visa alla och sedan tryck på den samling du vill sluta följa.
  4. Tryck på Följer. Inlägg från den samlingen visas inte längre i ditt startflöde.

Få uppdateringar om nya inlägg i en samling

Det går att välja om du vill få aviseringar om samlingar du följer.

1. Öppna appen för Google+ Google+.
  2. Tryck på Profil Profil längst ned.
  3. Tryck på den samling du vill ändra aviseringsinställningarna för.
  4. Tryck på Aviseringar Aviseringar av och sedan . Om det inte finns någon överstrykning får du aviseringar när något läggs upp i samlingen.