Google+ -profiilin tarkastelu ja muokkaaminen

Google+ -profiilisi sisältää sisältöä, jota olet julkaissut Google+:ssa, kokoelmissa, jotka olet luonut tai joita seuraat, sekä yhteisöissä, joihin olet liittynyt. Voit lisätä myös kansikuvan, profiilikuvan ja esittelylauseen, jotka ovat julkisia. Jos et lisää profiilikuvaa, luomme sen nimesi alkukirjaimista.

Voit muokata joitakin Tietoja minusta ‑tietojasi. Kun muutat nimeäsi, esittelylausettasi, profiilikuvaasi tai kansikuvaasi Google+:ssa, muutokset näkyvät Tietoja minusta ‑tiedoissasi.

Google+ ‑profiilin katsominen

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Profiili Profiili.

Google+ ‑profiilin muokkaaminen

Voit muokata Google+ -profiiliasi seuraavasti:

• Valitse, mitkä kokoelmat näkyvät Google+ -profiilissasi.
  • Valitse, näkyvätkö seuraamasi kokoelmat Google+ -profiilissasi.
  • Voit lisätä esittelylauseen tai muuttaa sitä.
  • Voit vaihtaa kansi‑ tai profiilikuvasi.

Google+ ‑profiilin muokkaaminen:

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Profiili Profiili.
  3. Klikkaa Muokkaa profiilia.
  4. Tee muutokset.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Valinnainen: Voit avata selaimessa Google-tilisi Tietoja minusta ‑tiedot valitsemalla Tietoja.

Huomioitavaa:

• Luomasi kokoelmat näkyvät profiilissasi automaattisesti ihmisille, joiden kanssa olet jakanut ne.
  • Kun teet muutoksia Tietoja minusta ‑tietoihisi Google+:ssa, muutokset näkyvät myös muissa Googlen tuotteissa, joissa ihmiset voivat katsella Tietoja minusta ‑tietojasi.
  • Voit luoda Google+ ‑sivun esimerkiksi yritykselle, yhtyeelle tai joukkueelle (ei yksityishenkilölle).