Se og rediger din Google+ profil

På din Google+ profil kan du se indlæg, du har oprettet i Google+, samlinger, du har oprettet eller følger, samt grupper, du deltager i.

Du kan også tilføje et forsidebillede, et profilbillede og et resumé, som alle er offentlige. Hvis du ikke tilføjer et profilbillede, opretter vi et til dig med dine initialer.

Tryk eller klik på Profil i navigationsmenuen for at se din Google+ profil.

Via din Google+ profil kan folk også se flere oplysninger om dig, når de klikker eller trykker på Om.

Du kan også redigere nogle af disse oplysninger via Om mig. Når du ændrer dit navn, dit resumé, dit profilbillede eller dit forsidebillede i Google+, afspejles ændringerne i oplysningerne under Om mig.

Rediger din Google+ profil

Du kan redigere din Google+ profil, så du kan:

• Ændre, hvilke grupper der vises på din Google+ profil
  • Vælge, hvorvidt samlinger, du følger, skal vises på din Google+ profil
  • Tilføje eller ændre et resumé
  • Ændre dit forsidebillede og dit profilbillede.

Vær opmærksom på, at de samlinger, du ejer, automatisk kan ses på din profil af de personer, du har delt dem med.  De offentlige samlinger, du har oprettet, kan eksempelvis ses af alle, som besøger din profil.

Sådan redigerer du din Google+ profil:

1. Åbn Google+ eller Google+ appen Google Plus.
  2. Klik eller tryk på Menu Menu og dernæst klik eller tryk på Profil Profil.
  3. Klik eller tryk på Rediger profil.
  4. Foretag dine ændringer, og klik eller tryk derefter på Gem.

Rediger oplysningerne under Om mig via Google+

Da folk kan se dine oplysninger under Om mig via Google+, kan du redigere nogle af dine Google-omspændende oplysninger under Om mig via Google+.

Vigtigt! Når du foretager ændringer af dine oplysninger under Om mig via Google+, vises de pågældende ændringer i andre Google-produkter, hvor folk kan se dine oplysninger under Om mig.

1. Åbn din Google+ profil ved at åbne menuen Navigation og dernæst og klikke eller trykke på Profil.
  2. Gå til sektionen med oplysninger ved at klikke eller trykke på Om.
  3. Klik eller tryk på Rediger  for at foretage ændringer af en sektion.

Bemærk! Til alt, som ikke er en person, som for eksempel en virksomhed, et brand eller et team, kan du oprette en Google+ side