Se og endre Google+-profilen din

Google+-profilen din inneholder innlegg du har lagt ut på Google+, samlinger du har opprettet eller fulgt, samt grupper du har blitt med i.

Du kan også legge til et forsidebilde, et profilbilde og en beskrivelse – alle disse blir offentlige. Hvis du ikke legger til noe profilbilde, oppretter vi et for deg med initialene dine.

For å se Google+-profilen din, klikk eller trykk på Profil i navigasjonsmenyen.

Folk kan også klikke eller trykke på Info i Google+-profilen din for å se mer informasjon om deg.

Du kan også endre deler av denne informasjonen under Om meg. Når du endrer navn, beskrivelse, profilbilde eller forsidebilde på Google+, blir det gjenspeilet i Om meg-informasjonen din.

Endre Google+-profilen din

Du kan endre Google+-profilen din for å

• endre hvilke grupper som skal vises på Google+-profilen din
  • endre om samlinger du følger, skal vises på Google+-profilen din
  • legge til eller endre beskrivelser
  • endre forside- og profilbilder

Merk at samlinger du eier, automatisk vises på profilen din for folk du har delt dem med.  Eksempel: Offentlige samlinger du har opprettet, kan være synlige for alle som besøker profilen din.

Sånn endrer du Google+-profilen din:

1. Åpne Google+ eller Google+-appen Google+.
  2. Klikk eller trykk på Meny Meny og deretter klikk eller trykk på Profil Profil.
  3. Klikk eller trykk på Endre profilen.
  4. Utfør de ønskede endringene, og klikk eller trykk på Lagre.

Endre Om meg-informasjonen din fra Google+

Fordi folk kan se Om meg-informasjonen din via Google+, kan du bruke Google+ til å endre deler av Om meg-informasjonen din for hele Google.

Viktig: Når du gjør endringer i Om meg-informasjonen din fra Google+, vises de endringene i andre Google-produkter der folk kan se Om meg-informasjonen din.

1. Åpne Google+-profilen din ved å åpne navigasjonsmenyen og deretter klikk eller trykk på Profil.
  2. Gå til informasjonsdelen ved å klikke eller trykke på Info.
  3. For å endre noe i én av delene, klikk eller trykk på Endre .

Merk: For alt som ikke er personer, for eksempel bedrifter, band eller team, kan du opprette Google+-sider