Visa och redigera din profil på Google+

Din profil på Google+ innehåller inlägg du har gjort på Google+, samlingar du har skapat eller följer och grupper där du är medlem.

Det går även att lägga till ett bakgrundsfoto, ett profilfoto och en beskrivning som är offentliga. Om du inte lägger till ett profilfoto skapar vi ett åt dig av dina initialer.

Om du vill se din profil på Google+ klickar eller trycker du på Profil i navigeringsmenyn.

Från din profil på Google+ kan personer även se mer information om dig när de klickar eller trycker på Om.

Det går att redigera en del av den här informationen på Om mig. När du ändrar ditt namn, din beskrivning, ditt profilfoto eller bakgrundsfoto på Google+ ändras informationen i Om mig.

Redigera din profil på Google+

Redigera din profil på Google+ och

• ändra vilka grupper som visas i din profil på Google+
  • välj att visa samlingar du följer i din profil på Google+
  • lägg till eller ändra en beskrivning
  • ändra bakgrunds- och profilfotona.

Observera att samlingar du äger visas automatiskt i din profil för personer du delar dem med.  Till exempel visas dina offentliga samlingar för alla som besöker din profil.

Om du vill redigera din profil på Google+:

1. Öppna Google+ eller appen för Google+ Google Plus.
  2. Klicka eller tryck på Meny Meny och sedan klicka eller tryck på Profil Profil.
  3. Klicka eller tryck på Redigera profil.
  4. Gör ändringarna. Klicka eller tryck sedan på Spara.

Redigera informationen från Google+ i Om mig.

Eftersom andra ser informationen i Om mig med Google+, så går det att redigera en del av den som visas på hela Google från Google+.

Viktigt! När du ändrar informationen i Om mig från Google+, visas ändringarna i andra Google-produkter där andra kan se Om mig.

1. Öppna din profil på Google+ genom att öppna navigeringsmenyn och sedan klicka eller tryck på Profil.
  2. Öppna informationsavsnittet genom att klicka eller trycka på Om.
  3. Om du vill göra ändringar i ett avsnitt klickar eller trycker du på Redigera .

Obs! För allt som inte är en person, till exempel ett företag, ett band eller ett sportlag, kan du göra en sida på Google+