Je Google+ profiel bekijken en bewerken

Je Google+ profiel bevat berichten die je op Google+ hebt gemaakt, collecties die je hebt gemaakt of gevolgd en communities waarvan je lid bent geworden.

Je kunt ook een omslagfoto, profielfoto en een gedeelte 'Over mij' toevoegen. Deze zijn allemaal openbaar. Als je geen profielfoto toevoegt, maken we er een met je initialen.

Klik of tik in het navigatiemenu op Profiel om je Google+ profiel te bekijken.

Vanuit je Google+ profiel kunnen mensen ook meer informatie over je bekijken wanneer ze op Over klikken of tikken.

Je kunt bepaalde informatie aanpassen via Over mij. Wanneer je je naam, korte beschrijving, profielfoto of omslagfoto in Google+ wijzigt, wordt deze wijziging ook doorgevoerd in de informatie in het gedeelte 'Over mij'.

Je Google+ profiel bewerken

Je kunt je Google+ profiel bewerken om:

• Te wijzigen welke communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Te kiezen of door jou gevolgde communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Een korte beschrijving toe te voegen of te wijzigen
  • Je omslag- en profielfoto te wijzigen

Opmerking: Collecties waarvan jij eigenaar bent, worden automatisch weergegeven in je profiel voor mensen met wie je deze collecties hebt gedeeld.  Zo kunnen door jou gemaakte openbare collecties worden weergegeven voor iedereen die je profiel bezoekt.

Je Google+ profiel bewerken:

1. Open Google+ of de Google+ app Google+.
  2. Klik of tik op Menu Menu en vervolgens klik of tik op Profiel Profiel.
  3. Klik of tik op Profiel bewerken.
  4. Breng je wijzigingen aan en klik of tik vervolgens op Opslaan.

Informatie in het gedeelte 'Over mij' van Google+ bewerken

Anderen kunnen de informatie in het gedeelte 'Over mij' zien op Google+. Daarom kun je bepaalde informatie in dit gedeelte die overal op Google te zien is, aanpassen via Google+.

Belangrijk: Wanneer je via Google+ wijzigingen aanbrengt in de informatie in het gedeelte 'Over mij', zijn deze wijzigingen ook zichtbaar in andere Google-producten waarin mensen de informatie in het gedeelte 'Over mij' kunnen zien.

1. Open je Google+ profiel via het navigatiemenu en vervolgens klik of tik op Profiel.
  2. Ga naar het informatiegedeelte door op Over te klikken of te tikken.
  3. Klik of tik op Bewerken  om wijzigingen aan te brengen in een gedeelte.

Opmerking: Voor alles wat geen persoon is, zoals een bedrijf, merk of team, kun je een Google+ pagina maken.