Tämä sivu koskee G+:n edellistä perinteistä versiota, joten tiedot saattavat olla vanhentuneita. Päivitämme sivun lähiviikkojen kuluessa ja poistamme tämän bannerin päivityksen jälkeen.

Google+ -profiilin tarkastelu ja muokkaaminen

Google+ -profiilisi sisältää sisältöä, jota olet julkaissut Google+:ssa, kokoelmissa, jotka olet luonut tai joita seuraat, sekä yhteisöissä, joihin olet liittynyt.

Voit lisätä myös kansikuvan, profiilikuvan ja esittelylauseen, jotka ovat julkisia. Jos et lisää profiilikuvaa, luomme sellaisen nimesi alkukirjaimista.

Näet Google+ ‑profiilisi klikkaamalla tai napauttamalla Profiili navigointivalikossa.

Ihmiset voivat tarkastella muita Google+ ‑profiilissasi olevia tietoja klikkaamalla tai napauttamalla Tietoja-kohtaa.

Voit muokata joitakin Tietoja minusta ‑tietojasi. Kun muutat nimeäsi, esittelylausettasi, profiilikuvaasi tai kansikuvaasi Google+:ssa, muutokset näyvät Tietoja minusta -tiedoissasi.

Google+ -profiilin muokkaaminen

Voit muokata Google+ -profiiliasi seuraavasti:

• Valitse, mitkä kokoelmat näkyvät Google+ -profiilissasi.
  • Valitse, näkyvätkö seuraamasi kokoelmat Google+ -profiilissasi.
  • Voit lisätä esitteylauseen tai muuttaa sitä.
  • Voit vaihtaa kansi- tai profiilikuvaasi.

Huomaa, että omistamasi kokoelmat näkyvät automaattisesti profiilissasi ihmisille, joiden kanssa olet jakanut ne.  Esimerkiksi luomasi julkiset kokoelmat saattavat näkyä kaikille profiilisi kävijöille.

Google+ ‑profiilin muokkaaminen:

1. Avaa Google+ tai Google+ ‑sovellus Google+.
  2. Klikkaa tai napauta Valikko Valikko ja sitten klikkaa tai napauta Profiili Profiili.
  3. Klikkaa tai napauta Muokkaa profiilia.
  4. Tee muutokset ja klikkaa tai napauta sitten Tallenna.

Tietoja minusta ‑tietojen muokkaaminen Google+:ssa

Koska ihmiset voivat nähdä Tietoja minusta ‑tietosi käyttäessään Google+:aa, voit muokata joitakin Googlen tuotteissa näkyviä Tietoja minusta ‑tietojasi Google+:ssa.

Tärkeää: kun muutat Tietoja minusta ‑tietojasi Google+:ssa, muutokset näkyvät muissa Googlen tuotteissa, joissa ihmiset voivat nähdä Tietoja minusta ‑tietosi.

1. Avaa Google+ ‑profiilisi avaamalla navigointivalikko ja sitten klikkaa tai napauta Profiili.
  2. Siirry tieto-osioon klikkaamalla tai napauttamalla Tietoja.
  3. Jos haluat muokata tietoja, klikkaa tai napauta Muokkaa .

Huom. Voit luoda Google+ Sivun esimerkiksi yritykselle, yhtyeelle tai joukkueelle (ei kuitenkaan yksityishenkilölle).