Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Se och redigera din Currents-profil

Din Currents-profil innehåller inlägg du har gjort i Currents, samlingar du har skapat eller följer och grupper där du är medlem. Du kan också lägga till ett profilfoto och en beskrivning som är offentliga. Om du inte lägger till ett profilfoto skapar vi ett åt dig av dina initialer.

Det går att redigera en del av den här informationen på Om mig. När du ändrar namn, beskrivning eller profilfoto i Currents visas det i informationen Om mig.

Visa din profil på Currents

1. Öppna Currents-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Profil Profil längst ned.

Redigera din Currents-profil

Du kan redigera din Currents-profil för att:

• ändra vilka grupper som visas i din Currents-profil
  • se dina inlägg

Så här redigerar du din Currents-profil:

1. Öppna Currents-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Profil Profil längst ned.
  3. Tryck på Redigera profil.
  4. Gör ändringarna.
  5. Tryck på Spara.
  6. Valfritt: Om du vill öppna informationen i Om mig för ditt Google-konto trycker du på Om. Ändringar du gör här kan ses i alla Google-produkter som visar din information i Om mig.