Se og endre Google+-profilen din

Google+-profilen din inneholder innlegg du har lagt ut på Google+, samlinger du har opprettet eller fulgt, samt grupper du har blitt med i. Du kan også legge til et forsidebilde, et profilbilde og en beskrivelse – alle disse blir offentlige. Hvis du ikke legger til noe profilbilde, oppretter vi et for deg med initialene dine.

Du kan også endre deler av denne informasjonen under Om meg. Når du endrer navn, beskrivelse, profilbilde eller forsidebilde på Google+, blir det gjenspeilet i Om meg-informasjonen din.

Se på Google+-profilen din

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. Klikk på Profil Profil til venstre.

Endre Google+-profilen din

Du kan endre Google+-profilen din for å

• endre hvilke grupper som skal vises på Google+-profilen din
  • legge til eller endre en beskrivelse
  • endre forside- og profilbilder

Sånn endrer du Google+-profilen din:

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. Klikk på Profil Profil til venstre.
  3. Klikk på Rediger profilen.
  4. Utfør de ønskede endringene.
  5. Klikk på Lagre.
  6. Valgfritt: For å åpne Om meg-informasjonen for Google-kontoen din i en nettleser, klikk på Info. Eventuelle endringer du gjør her, vises i alle Google-produkter der Om meg-informasjonen din vises.

Merk:

• Samlinger du har opprettet, er synlige på profilen din for folk du har delt dem med.
  • Du kan når som helst endre navn og personopplysninger, for eksempel fødselsdag eller kjønn, for Google-kontoen din.
  • For alt som ikke er personer, for eksempel bedrifter, band eller lag, kan du opprette Google+-sider.
  • For å slette etiketter, vise eller skjule posisjoner for album eller laste ned bilder kan du administrere bildene dine.