Je Google+ profiel bekijken en bewerken

Je Google+ profiel bevat berichten die je op Google+ hebt gemaakt, collecties die je hebt gemaakt of gevolgd en communities waarvan je lid bent geworden. Je kunt ook een omslagfoto, profielfoto en een gedeelte 'Over mij' toevoegen. Deze zijn allemaal openbaar. Als je geen profielfoto toevoegt, maken we er een met je initialen.

Je kunt bepaalde informatie aanpassen via Over mij. Wanneer je je naam, korte beschrijving, profielfoto of omslagfoto in Google+ wijzigt, wordt deze wijziging ook doorgevoerd in de informatie in het gedeelte 'Over mij'.

Je Google+ profiel bekijken

1. Open Google+ op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant op Profiel Profiel.

Je Google+ profiel bewerken

Je kunt je Google+ profiel bewerken om:

• Te wijzigen welke communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Te kiezen of door jou gevolgde communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Een korte beschrijving toe te voegen of te wijzigen
  • Je omslag- en profielfoto te wijzigen

Je Google+ profiel bewerken:

1. Open Google+ op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant op Profiel Profiel.
  3. Klik op Profiel bewerken.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Optioneel: Als je de informatie in het gedeelte 'Over mij' van je Google-account wilt openen in een browser, tik je op Over.

Opmerkingen:

• Collecties die je hebt gemaakt, zijn zichtbaar in je profiel voor de mensen waarmee je de collecties hebt gedeeld.
  • Wanneer je via Google+ wijzigingen aanbrengt in de informatie in het gedeelte 'Over mij', zijn deze wijzigingen ook zichtbaar in andere Google-producten waarin mensen de informatie in het gedeelte 'Over mij' kunnen zien.
  • Voor alles wat geen persoon is, zoals een bedrijf, band of team, kun je een Google+ pagina maken.