Deze pagina is bedoeld voor de vorige, klassieke versie van Google+ en is mogelijk verouderd. We updaten deze pagina in de komende weken en verwijderen deze banner wanneer de pagina is geüpdatet.

Je Google+ profiel bekijken en bewerken

Je Google+ profiel bevat berichten die je op Google+ hebt gemaakt, collecties die je hebt gemaakt of gevolgd en communities waarvan je lid bent geworden.

Je kunt ook een omslagfoto, profielfoto en een gedeelte 'Over mij' toevoegen. Deze zijn allemaal openbaar. Als je geen profielfoto toevoegt, maken we er een met je initialen.

Klik of tik in het navigatiemenu op Profiel om je Google+ profiel te bekijken.

Vanuit je Google+ profiel kunnen mensen ook meer informatie over je bekijken wanneer ze op OVER klikken of tikken.

Je kunt bepaalde informatie aanpassen via Over mij. Wanneer je je naam, korte beschrijving, profielfoto of omslagfoto in Google+ wijzigt, wordt deze wijziging ook doorgevoerd in de informatie in het gedeelte 'Over mij'.

Je Google+ profiel bewerken

Je kunt je Google+ profiel bewerken om:

• Te wijzigen welke communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Te kiezen of door jou gevolgde communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Een korte beschrijving toe te voegen of te wijzigen
  • Je omslag- en profielfoto te wijzigen

Opmerking: Collecties waarvan jij eigenaar bent, worden automatisch weergegeven in je profiel voor mensen met wie je deze collecties hebt gedeeld.  Zo kunnen door jou gemaakte openbare collecties worden weergegeven voor iedereen die je profiel bezoekt.

Belangrijk: Profielen zien er anders uit in de nieuwe versie van Google+ en er kan andere informatie worden weergegeven in je oude Google+ profiel. Je kunt terugschakelen naar de klassieke versie van Google+ om je oude Google+ profiel te bekijken en aan te passen. Profielen kunnen er ook anders uitzien op verschillende platformen.

Je Google+ profiel aanpassen via een computer:

1. Open je Google+ profiel door het navigatiemenu te openen en vervolgens op Profiel te klikken.
  2. Klik op Profiel bewerken.
  3. Voer je wijzigingen door en klik vervolgens op OPSLAAN.

Informatie in het gedeelte 'Over mij' van Google+ bewerken

Anderen kunnen de informatie in het gedeelte 'Over mij' zien op Google+. Daarom kun je bepaalde informatie in dit gedeelte die overal op Google te zien is, zoals je naam en bijnaam, aanpassen via Google+.

Belangrijk: Wanneer je via Google+ wijzigingen aanbrengt in de informatie in het gedeelte 'Over mij', zijn deze wijzigingen ook zichtbaar in andere Google-producten waarin mensen de informatie in het gedeelte 'Over mij' kunnen zien.

1. Open je Google+ profiel door het navigatiemenu te openen en vervolgens op Profiel te klikken of te tikken.
  2. Ga naar het informatiegedeelte door op OVER te klikken of te tikken.
  3. Klik of tik op Bewerken  om wijzigingen aan te brengen in een gedeelte.
Over +Pagina's

Je kunt +Pagina's gebruiken om Google+ pagina's te maken voor alles wat geen persoon is, zoals een bedrijf, band of team.
 Ga naar het Helpcentrum van Google Mijn Bedrijf om +Pagina's te maken en aan te passen, of om beheerders toe te voegen en te verwijderen.

Je kunt Google Mijn Bedrijf gebruiken om je +Pagina's te beheren.

Belangrijk: Profielen zien er anders uit in de nieuwe versie van Google+ en er kan andere informatie worden weergegeven in je oude +Pagina-profiel. Je kunt terugschakelen naar de klassieke versie van Google+ om je oude +Pagina-profiel te bekijken en aan te passen. +Pagina-profielen kunnen er ook anders uitzien op verschillende platformen.

Opmerking: Niet alle functies zijn op alle platformen beschikbaar. Als je iets niet kunt vinden, probeer je een ander apparaat.