Je Google+ profiel bekijken en bewerken

Je Google+ profiel bevat berichten die je op Google+ hebt gemaakt, collecties die je hebt gemaakt of gevolgd en communities waarvan je lid bent geworden. Je kunt ook een omslagfoto, profielfoto en een gedeelte 'Over mij' toevoegen. Deze zijn allemaal openbaar. Als je geen profielfoto toevoegt, maken we er een met je initialen.

Je kunt bepaalde informatie aanpassen via Over mij. Wanneer je je naam, korte beschrijving, profielfoto of omslagfoto in Google+ wijzigt, wordt deze wijziging ook doorgevoerd in de informatie in het gedeelte 'Over mij'.

Je Google+ profiel bekijken

1. Open de Google+ app Google+ op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Profiel Profiel.

Je Google+ profiel bewerken

Je kunt je Google+ profiel bewerken om:

• Te wijzigen welke communities in je Google+ profiel worden weergegeven
  • Een korte beschrijving toe te voegen of te wijzigen
  • Je omslag- en profielfoto te wijzigen

Je Google+ profiel bewerken:

1. Open de Google+ app Google+ op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Profiel Profiel.
  3. Tik op Profiel bewerken.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  5. Tik op Opslaan.
  6. Optioneel: Tik op Over om de gegevens in het gedeelte 'Over mij' van je Google-account te openen in een browser.Wijzigingen die je hier aanbrengt, kunnen worden gezien in elk Google-product waarin je gegevens in het gedeelte 'Over mij' wordt weergegeven.