Se og rediger din Google+ profil

På din Google+ profil kan du se indlæg, du har oprettet i Google+, samlinger, du har oprettet eller følger, samt grupper, du deltager i. Du kan også tilføje et forsidebillede, et profilbillede og et resumé, som alle er offentlige. Hvis du ikke tilføjer et profilbillede, opretter vi et til dig med dine initialer.

Du kan også redigere nogle af disse oplysninger via Om mig. Når du ændrer dit navn, dit resumé, dit profilbillede eller dit forsidebillede i Google+, afspejles ændringerne i oplysningerne under Om mig.

Se din Google+ profil

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Profil Profil ude i venstre side.

Rediger din Google+ profil

Du kan redigere din Google+ profil, så du kan:

• Ændre, hvilke grupper der vises på din Google+ profil
  • Vælge, hvorvidt samlinger, du følger, skal vises på din Google+ profil
  • Tilføje eller ændre et resumé
  • Skifte dit forsidebillede og dit profilbillede.

Sådan redigerer du din Google+ profil:

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Profil Profil ude i venstre side.
  3. Klik på Rediger profil.
  4. Foretag dine ændringer.
  5. Klik på Gem.
  6. Valgfrit! Tryk på Om for at åbne oplysningerne Om mig for din Google-konto i en browser.

Bemærk!

• De samlinger, du har oprettet, vises på din profil og kan ses af personer, du har delt dem med.
  • Når du foretager ændringer af dine oplysninger under Om mig via Google+, vises de pågældende ændringer i andre Google-produkter, hvor folk kan se dine oplysninger under Om mig.
  • Til alt, som ikke er en person, som for eksempel en virksomhed, et band eller et team, kan du oprette en Google+ side