Consultar i editar el teu perfil de Google+

Al teu perfil de Google+ hi ha les publicacions que fas a Google+, les col·leccions que crees o segueixes i les comunitats en què participes. A més, hi pots afegir una foto de portada, una foto de perfil i un eslògan, que són elements públics. Si no afegeixes cap foto de perfil, te'n farem una amb les teves inicials.

També pots editar algunes d'aquestes dades des de la secció Sobre mi. En aquesta secció, s'hi reflecteixen els canvis que fas al nom, a l'eslògan, a la foto de perfil o a la foto de portada de Google+.

Consultar el teu perfil de Google+

1. Obre Google+ a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, fes clic a Perfil Perfil.

Editar el teu perfil de Google+

Pots editar el teu perfil de Google+ per:

• canviar les comunitats que s'hi mostren;
  • triar si vols que s'hi mostrin les col·leccions que segueixes;
  • afegir-hi un eslògan o canviar el que ja tens;
  • canviar-ne les fotos de portada i de perfil.

Per editar el teu perfil de Google+:

1. Obre Google+ a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, fes clic a Perfil Perfil.
  3. Fes clic a Edita el perfil.
  4. Fes els canvis que vulguis.
  5. Fes clic a Desa.
  6. Opcional: per obrir la informació de la secció "Sobre mi" en un navegador, toca Sobre mi.

Notes:

• Les col·leccions que has creat es mostren al teu perfil a les persones amb qui les has compartit.
  • Si modifiques la informació de la secció "Sobre mi" des de Google+, els canvis es reflectiran en altres productes de Google on els usuaris puguin veure aquesta informació.
  • Per a qualsevol cosa que no sigui una persona, com ara una empresa, una marca o un equip, pots crear una pàgina de Google+
Ha resultat útil aquest article?