Aquesta pàgina parla de la versió anterior de Google+, la clàssica, i és possible que estigui obsoleta. L'actualitzarem durant les properes setmanes, i suprimirem aquest bàner quan ho hàgim fet.

Consultar i editar el teu perfil de Google+

Al teu perfil de Google+ hi ha les publicacions que fas a Google+, les col·leccions que crees o segueixes i les comunitats en què participes.

A més, hi pots afegir una foto de portada, una foto de perfil i un eslògan, que són elements públics. Si no afegeixes cap foto de perfil, te'n farem una amb les teves inicials.

Per veure el teu perfil de Google+, toca Perfil o fes-hi clic al menú de navegació.

Els usuaris que consulten el teu perfil de Google+ poden saber més coses sobre tu tocant SOBRE MI o fent-hi clic.

També pots editar algunes d'aquestes dades des de la secció Sobre mi. En aquesta secció, s'hi reflecteixen els canvis que fas al nom, a l'eslògan, a la foto de perfil o a la foto de portada de Google+.

Editar el teu perfil de Google+

Pots editar el teu perfil de Google+ per:

• canviar les comunitats que s'hi mostren;
  • triar si vols que s'hi mostrin les col·leccions que segueixes;
  • afegir-hi un eslògan o canviar el que ja tens;
  • canviar-ne les fotos de portada i de perfil.

Recorda que les col·leccions que crees es mostren automàticament al teu perfil a les persones amb qui les comparteixes.  Per exemple, les col·leccions públiques que hagis creat es poden mostrar a qualsevol persona que consulti el teu perfil.

Important: a la nova versió de Google+, els perfils tenen un aspecte diferent. A més, pot ser que algunes dades es mostrin al teu perfil antic de Google+. Pots anar a la versió clàssica de Google+ per consultar i editar el teu perfil antic de Google+. L'aspecte dels perfils també pot variar en funció de la plataforma.

Per editar el teu perfil de Google+ en un ordinador:

1. Vés al menú de navegació i fes clic a Perfil per obrir el teu perfil de Google+.
  2. Fes clic a Edita perfil.
  3. Fes els canvis que vulguis i, després, fes clic a DESA.

Editar la informació de la secció "Sobre mi" des de Google+

Com que els usuaris de Google+ poden veure la teva informació de la secció "Sobre mi", pots modificar algunes d'aquestes dades d'altres productes de Google, com ara el nom i el sobrenom, des de Google+.

Important: si modifiques la informació de la secció "Sobre mi" des de Google+, els canvis es reflectiran en altres productes de Google on els usuaris puguin veure aquesta informació.

1. Per obrir el teu perfil de Google+, vés al menú de navegació i toca Perfil o fes-hi clic.
  2. Per anar a la secció d'informació, toca SOBRE MI o fes-hi clic.
  3. Per fer canvis en una secció, toca Edita  o fes-hi clic.
Sobre Pàgines de Google+

Pots utilitzar Pàgines de Google+ per crear pàgines de Google+ sobre qualsevol cosa que no sigui una persona, com ara una empresa, una marca o un equip.
 Per crear i editar pàgines de Google+ o per afegir i suprimir gestors, pots anar al Centre d'ajuda de Google My Business.

Pots utilitzar Google My Business per gestionar les teves pàgines de Google+.

Important: a la nova versió de Google+, els perfils de Pàgines de Google+ tenen un aspecte diferent. A més, pot ser que algunes dades es mostrin al teu perfil antic de la pàgina de Google+. Pots tornar a la versió clàssica de Google+ per consultar i editar el teu perfil antic de Pàgines de Google+. L'aspecte dels perfils de Pàgines de Google+ també pot variar en funció de la plataforma.

Nota: no totes les funcions estan disponibles en totes les plataformes. Si no trobes la que vols, canvia de dispositiu.

Ha resultat útil aquest article?