Inställningar för Google+

Ändra inställningarna för Google+ genom att öppna menyn Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span> och välja Inställningar.

Obs! En del inställningar går endast att visa och ändra på vissa plattformar. Försök med en annan enhet om du inte hittar det du söker. I Android-appen måste du välja ett konto när du har öppnat Inställningar.

Profilinställningar

Välj vilken information som visas på din profil på Google+. Det går även att redigera din profil på Google+ genom att navigera till profilen.

Det går även att välja att hjälpa andra att upptäcka din profil i sökresultat.

Aviseringsinställningar

Slå på eller stäng av aviseringar baserat på vissa åtgärder, till exempel när någon nämner dig i ett inlägg eller bjuder in dig till en grupp.

Du kan även slå på eller stänga av aviseringar för enstaka uppdateringar från Google+, till exempel höjdpunkter, personer du kanske känner samt andra aktiviteter och vänförslag från Google+.

Tänk på det här:

• Du kanske inte får vissa aviseringar med låg prioritet på alla enheter.
  • Det kan hända att push-aviseringar från Google+ inte är tillgängliga för alla webbläsare.
  • Du kan fortfarande se aviseringar från personer som inte omfattas av inställningen för inlägg som du är involverad i. Till exempel kan du få en avisering om någon som inte omfattas av inställningen kommentarer något som du har lagt upp eller om de kommenterar efter dig i ett inlägg.
  • Vissa aviseringar, som de som skickas via e-post, kan bara stängas av med hjälp av en dator.

Flödesinställningar

Välj om ditt startflöde alltid visas i en kolumn eller visas i flera kolumner när skärmen är tillräckligt stor.

En del tillgänglighetsinställningar såsom rubriknavigering, fungerar bäst i en kolumn.

Obs! Det går endast att visa och ändra den här inställningen på en dator.

Foto- och videoinställningar

Välj att inkludera geografisk plats som standard för fotona du delar.

Välj om personer får ladda ned foton och videor du delar.

Välj även om foton du delar offentligt på Google+ går att användas som bakgrundsbilder av Google. Om du inte ändrar den här inställningen får dina offentligt delade foton visas i Google-produkter som Chromecast och Google Fiber. Vi skickar e-post om något av dina foton väljs.

Delningsinställningar

Det går även att ändra synlighetsinställningarna för dina +1-aktiviteter.

Platsinställningar

Använd inställningarna för Plats i Google+ till att ändra Google-kontots platsinställningar.

Tänk på det här: Du kan inte längre dela din plats från iPhone- eller iPad-appen för nya Google+. Om du tidigare har konfigurerat platsdelning med iPhone- eller iPad-appen kan du:

• Använda ditt Google-konto för att se och ändra inställningarna för platsdelning.
  • Fortsätta att dela din plats om du använder platshistorik i Google-appen.

Sekretessinställningar

Du kan hantera din sökhistorik och aktivitet på Google. Du får en mer anpassad upplevelse med sökhistorik och Google-aktivitet aktiverat, men det går att rensa informationen och inställningarna kan justeras.

Appar med Google+ Inloggning

Hantera apparna du har anslutit till Google-kontot på inställningssidan på Google+.

Obs! Det går endast att öppna den här inställningen med Android-appen.

Allmänna inställningar

Välj vilka som får kommentera dina offentliga inlägg.

Du kan även göra ändringar i din aktivitetslogg. Aktivitetsloggen gör det möjligt att hantera och ta bort dina aktiviteter på Google+, såsom kommentarer, +1:or eller inlägg. Du kan behöva klicka på Hantera aktiviteter på Google+ först.

Delade rekommendationer i annonser

Stäng av eller aktiverar delade rekommendationer i annonser. Läs mer.