Google+ instellingen

Je kunt je Google+ instellingen wijzigen door het Menu Menu te openen en Instellingen te kiezen.

Opmerking: Je kunt sommige instellingen alleen bekijken en wijzigen op bepaalde platforms. Als je iets niet kunt vinden, probeer je een ander apparaat. In de Android-app moet je een account selecteren nadat je Instellingen hebt geopend.

Profielinstellingen

Je kunt kiezen welke informatie je in je Google+ profiel wilt weergeven. Je kunt ook je Google+ profiel bewerken door naar je profiel te gaan.

Je kunt er ook voor kiezen anderen te helpen je profiel in zoekresultaten te vinden.

Instellingen voor meldingen

Je kunt meldingen in- of uitschakelen op basis van specifieke acties, zoals wanneer iemand je in een bericht vermeldt of je uitnodigt voor een community.

Je kunt ook meldingen in- of uitschakelen voor updates die je af en toe van Google+ ontvangt, zoals hoogtepunten, mensen die je misschien kent en andere Google+ activiteit en vriendensuggesties.

Houd rekening met het volgende:

• Je ontvangt bepaalde meldingen met lage prioriteit wellicht niet op alle apparaten.
  • Pushmeldingen van Google+ zijn mogelijk niet voor alle browsers beschikbaar.
  • Je kunt nog steeds buiten deze instelling om meldingen van mensen zien voor posts waarbij je betrokken bent. Je ontvangt bijvoorbeeld een melding als iemand buiten deze instelling om reageert op je post of als iemand na jou reageert op een post.
  • Sommige meldingen, zoals de meldingen die via e-mail worden verzonden, kunnen alleen worden uitgeschakeld vanaf een computer.

Instellingen voor je updates

Je kunt kiezen of je startscherm altijd wordt weergegeven in een lay-out met één kolom of meerdere kolommen wanneer je scherm groot genoeg is.

Sommige toegankelijkheidsinstellingen, zoals navigatie van koppen, werken het beste met de lay-out met één kolom.

Opmerking: Je kunt deze instelling alleen bekijken en wijzigen via een computer.

Foto- en video-instellingen

Je kunt ervoor kiezen om standaard de geolocatie te gebruiken wanneer je foto's deelt.

Je kunt kiezen of mensen de foto's en video's die jij deelt, kunnen downloaden.

Verder kun je kiezen of openbaar door jou gedeelde foto's op Google+ kunnen worden gebruikt als achtergrondafbeeldingen door Google. Tenzij je deze instelling wijzigt, kunnen openbaar door jou gedeelde foto's worden gebruikt voor Google-producten zoals Chromecast en Google Fiber. We sturen je een e-mail als een van je foto's hiervoor wordt gebruikt.

Instellingen voor delen

Je kunt de zichtbaarheidsinstellingen voor je +1-activiteiten aanpassen.

Locatie-instellingen

Je kunt de Locatie-instellingen in Google+ gebruiken om de locatie-instellingen van je Google-account te wijzigen.

Houd rekening met het volgende: Je kunt je locatie niet meer delen via de nieuwe iPhone- of iPad-app voor Google+. Als je 'Locatie delen' eerder hebt ingesteld met de iPhone- of iPad-app, kun je het volgende:

• Je instellingen voor 'Locatie delen' bekijken en wijzigen in je Google-account.
  • Je locatie blijven delen als je Locatiegeschiedenis in de Google-app gebruikt.

Privacyinstellingen

Je kunt je zoekgeschiedenis en Google-activiteit beheren. Als je je zoekgeschiedenis en Google-activiteit hebt ingeschakeld, wordt de functionaliteit gepersonaliseerd voor jou. Je kunt deze informatie echter ook wissen en deze instellingen aanpassen.

Apps met Google+ Login

Je kunt de apps die je aan je Google-account hebt gekoppeld via de instellingenpagina van Google+ beheren.

Opmerking: Je hebt alleen via de Android-app toegang tot deze instelling.

Algemene instellingen

Je kunt aangeven wie er mag reageren op je openbare berichten.

Je kunt ook wijzigingen aanbrengen in het activiteitenlogboek. Via het activiteitenlogboek kun je je activiteiten op Google+ beheren en verwijderen, zoals reacties, +1's en berichten. Hiervoor moet je wellicht eerst op Google+ activiteit beheren klikken.

Aanbevelingen uit jouw kringen in advertenties

Je kunt de aanbevelingen uit jouw kringen in advertenties in- of uitschakelen. Meer informatie.