Google+ ‑asetukset

Voit muokata Google+ ‑asetuksia avaamalla Valikon Avaa valikko ja valitsemalla Asetukset.

Huom. Kaikilla alustoilla ei voi tarkastella tai muokata kaikkia asetuksia. Jos et löydä etsimääsi, kokeile jotain muuta laitetta. Android-sovelluksessa on valittava tili asetusten avaamisen jälkeen.

Profiilin asetukset

Voit valita Google+ ‑profiilissasi näytettävät tiedot. Voit myös muokata Google+ ‑profiilia siirtymällä profiiliisi.

Voit myös valita, näkyykö profiilisi hakutuloksissa.

Ilmoitusasetukset

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä tietyissä toiminnoissa, kuten silloin, kun käyttäjä mainitsee sinut viestissä tai kutsuu sinut yhteisöön.

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä myös satunnaisten Google+ ‑päivitysten osalta. Tällaisia päivityksiä ovat esimerkiksi kohokohdat, henkilöiden lisäysehdotukset sekä muut Google+:n toiminto- tai kaveriehdotukset.

Muistettavaa:

• Kaikkia matalan prioriteetin ilmoituksia ei välttämättä lähetetä kaikille laitteille.
  • Google+ ‑ilmoitukset eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla selaimilla.
  • Saatat edelleen nähdä ilmoituksia tämän asetuksen ulkopuolisilta henkilöiltä sellaisista viesteistä, jotka koskevat sinua. Voit esimerkiksi saada ilmoituksen, jos joku tämän asetuksen ulkopuolinen henkilö kommentoi viestiäsi tai on kommentoinut jotakin viestiä sinun jälkeesi.
  • Jotkin ilmoitukset, kuten sähköpostitse lähetetyt, voidaan poistaa käytöstä vain tietokoneella.

Streamin asetukset

Voit valita, näkyykö aloitusnäyttösi aina yhden sarakkeen asettelussa vai näkyykö se useana sarakkeena silloin, kun näyttösi on riittävän iso.

Jotkin käytettävyysasetukset, kuten otsikkonavigointi, toimivat paremmin yhden sarakkeen asettelussa.

Huom. Tätä asetusta voi tarkastella ja muokata ainoastaan tietokoneella.

Kuva- ja videoasetukset

Voit valita, näytetäänkö maantieteellinen sijainti oletuksena jakamissasi kuvissa.

Voit valita, voivatko muut käyttäjät ladata jakamiasi kuvia ja videoita.

Voit myös valita, voiko Google käyttää taustakuvina sellaisia kuvia, jotka olet jakanut julkisesti Google+:ssa. Jos et muuta tätä asetusta, julkisesti jakamiasi kuvia voidaan käyttää Googlen tuotteissa, kuten Chromecastissa ja Google Fiberissa. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, jos jotain kuvaasi käytetään.

Jakamisasetukset

Voit muuttaa +1-toimintasi näkyvyysasetuksia.

Sijaintiasetukset

Voit käyttää Google+:n sijaintiasetuksia Google-tilisi sijaintiasetusten muuttamiseen.

Muista: Et voi enää jakaa sijaintiasi uuden Google+:ssan iPhone- tai iPad-sovelluksesta. Jos olet aikaisemmin ottanut käyttöön sijainnin jakamisen iPhonessa tai iPadissa, voit

• tarkastella ja muuttaa sijainninjakamisasetuksia Google-tilisi kautta
  • jatkaa sijaintisi jakamista, jos käytät Google-sovelluksen sijaintihistoriaa.

Tietosuoja-asetukset

Voit hallinnoida hakuhistoriaasi ja toimintaasi Googlessa. Saat räätälöidymmän kokemuksen, kun hakuhistoria ja Google-toiminta ovat käytössä. Voit myös tyhjentää nämä tiedot ja muokata kyseisiä asetuksia.

Sovellukset, joissa käytetään Google+ ‑sisäänkirjautumista

Voit hallinnoida Google-tiliisi liittämiäsi sovelluksia, Google+:n asetussivulla.

Huom. Tätä asetusta voi käyttää ainoastaan Android-sovelluksessa.

Yleiset asetukset

Voit valita, ketkä voivat kommentoida julkisia viestejäsi.

Voit tehdä muutoksia myös toimintalokiin. Toimintalokissa voit hallinnoida ja poistaa Google+ ‑toimintaasi, kuten kommentteja, +1-merkintöjä ja viestejä. Sinun pitää ehkä valita ensin Hallinnoi Google+ ‑toimintaa.

Jaetut suositukset mainoksissa

Voit ottaa jaetut suositukset mainoksissa käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Lisätietoja.