Komma igång med startflödet

Startflödet är platsen där du ser inlägg som andra har delat.

Fyll startflödet med innehåll som intresserar dig genom att följa några andra användares profiler eller gå med i några grupper.

Du kan även se rekommenderat innehåll.

Ditt startflöde

Visa startflödet genom att välja Startsida på menyn i Google+. Inläggen som visas i ditt startflöde är baserade på relevans.

När du ser ett inlägg i startflödet går det att

Följa personer och grupper

Du kan hitta grupper att gå med i utifrån dina intressen. När du går med i en grupp kan inlägg från den gruppen visas i ditt startflöde.

Det går även att följa personer. När du följer en person är det möjligt att inlägg de delar visas i ditt startflöde.

Personen du följer måste inte följa dig tillbaka, därför ser de kanske inte dina inlägg.