Kom godt i gang med strømmen på din startside

I strømmen på din startside kan du se indlæg, som andre personer har delt.

Du kan fylde strømmen på din startside med det indhold, som du interesserer dig mest for, ved at følge nogle samlinger og profiler, som er oprettet af andre brugere, eller ved at deltage i grupper.

Du vil muligvis også se anbefalet indhold.

Strømmen på din startside

Du kan se strømmen på din startside ved at vælge Startside i Google+ menuen. Når du ser et indlæg i strømmen på din startside, kan du:

Følg personer, samlinger og grupper

Du kan finde samlinger at følge og grupper at deltage i på baggrund af dine interesser. Når du følger en samling eller deltager i en gruppe, vises indlæg fra den pågældende samling eller gruppe i strømmen på din startside.

Du kan også følge personer. Når du følger en person, kan de indlæg, vedkommende deler med dig, vises i strømmen på din startside.

En person, du følger, skal ikke nødvendigvis også følge dig, så vedkommende kan muligvis ikke se det, du indsender.