Minder data gebruiken in Google+

Wanneer je een trage verbinding hebt, kan Google+ bijvoorbeeld afbeeldingen met lagere resolutie laten zien en GIF's niet automatisch afspelen om te zorgen dat je updates sneller worden geladen en je niet te veel data verbruikt.

Als je wilt dat Google+ altijd bandbreedte bespaart, kun je de instelling 'Gegevensverbruik beperken' inschakelen. Als deze instelling is ingeschakeld, worden afbeeldingen altijd met lagere resolutie weergegeven in de Android-app voor Google+ en worden GIF's nooit automatisch afgespeeld.

Minder mobiele data gebruiken in de Android-app voor Google+

Als je minder data wilt gebruiken:

1. Open de Android-app voor Google+ Google+.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op de schakelaar naast 'Gegevensverbruik beperken'.

De afbeeldingsversie met hoge resolutie bekijken of een GIF afspelen

Als je een afbeelding op hoge kwaliteit wilt bekijken of een GIF wilt afspelen, tik je op de afbeelding of GIF. Het kan even duren voordat de afbeelding of GIF wordt geladen.