Foton i Google+

Visa eller ta bort namntaggar som länkar till dig

Om du vill visa eller ta bort namntaggar i foton du är taggad i öppnar du albumarkivet, letar upp fotot du vill ändra och väljer Detaljer Information.

Du kan även se vilka andra personer som är taggade i fotot i albumarkivet.

Visa var dina foton tagits

Lär dig dölja var foton tagits eller videor spelats in med nya Google Foto. Artikeln avser foton upplagda på Google+.

Visa personer som kan se dina foton var dessa tagits genom att välja att visa platsinformation.Du kan lägga till platser till ett foto manuellt eller automatiskt genom att slå på platstjänster.

Om du vill se alla foton du har lagt upp på Google+ (och andra tjänster från Google) kan du besöka albumarkivet.

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Inställningar.
  3. Under Foton eller Foton och videor delade på Google+ aktiverar du Visa geografisk plats som standard i album som nyss delats på Google+.

Visa eller dölja plats för album som redan har laddats upp till Google+

Även om du har aktiverat inställningen Visa geografisk plats som standard i album som nyss delats, så kan du välja att dölja platsen för ett album.

Om du väljer att dölja platsdata för något av dina album, så kommer personer som ser albumet inte att kunna se platsinformation för fotona i det.

1. Öppna Google+ på en dator eller i mobil webbläsare.
  2. Välj ett foto i albumet som du vill visa eller dölja platsen för.
  3. Klicka på Info Information uppe till höger.
  4. Markera eller avmarkera kryssrutan bredvid Dela platsuppgifter för detta album med dem som ser albumet längst ned till höger.

Hämta foton med Google+

Spara foton och hämta dina album med hjälp av Google+. De personer du delar dina foton med kan också hämta dina foton med Google+ om du inte ändrar inställningarna

Hämta ett foto

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på det foto du vill hämta.
  3. Klicka på Hämta Ladda ned överst till höger.

Hämta ett av dina fotoalbum

1. Öppna albumarkivet på datorn.
  2. Öppna det foto eller album du vill hämta.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Hämta album eller Hämta foto överst till höger.

Begränsa andras möjlighet att hämta dina foton via Google+

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Inställningar.
  3. Aktivera Tillåt personer som tittar att hämta mina foton och videor på Google+.