Foto's in Google+

Naamtags bekijken of verwijderen die aan jou zijn gelinkt

Als je naamtags wilt bekijken of verwijderen voor foto's waarin je bent getagd, ga je naar het albumarchief. Zoek de foto die je wilt wijzigen en selecteer Details Informatie.

In het albumarchief kun je ook zien wie er nog meer in de foto is getagd.

Weergeven waar je foto's zijn gemaakt

Bekijk meer informatie over hoe je via de nieuwe versie van Google Foto's kunt verbergen waar foto's of video's zijn gemaakt. Dit artikel is bedoeld voor foto's die op Google+ worden geplaatst.

Laat mensen die je foto's kunnen bekijken, zien waar je foto's zijn gemaakt door ervoor te kiezen locatiegegevens weer te geven.Je kunt locaties handmatig of automatisch aan een foto toevoegen door locatieservices in te schakelen.

Als je alle foto's wilt bekijken die je op Google+ (en andere Google-services) hebt gepost, ga je naar het albumarchief.

1. Open Google+ op je computer.
  2. Klik op Menu Menu en vervolgens Instellingen.
  3. Schakel 'Geografische locatie standaard weergeven voor nieuw gedeelde Google+ albums' in onder 'Foto's' of 'Gedeelde foto's en video's op Google+'.

Locatie weergeven of verbergen voor albums die al zijn geüpload naar Google+

Ook als je de instelling 'Geografische locatie standaard weergeven voor nieuw gedeelde Google+ albums' hebt ingeschakeld, kun je er nog steeds voor kiezen de locatie voor een album weer te geven of te verbergen.

Als je ervoor kiest de locatiegegevens voor een van je albums te verbergen, kunnen mensen die dat album bekijken geen locatiegegevens zien voor de foto's in dat album.

1. Open Google+ op een computer of in een mobiele browser.
  2. Selecteer een foto in het album waarvoor je de locatie wilt weergeven of verbergen.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Details Informatie.
  4. Vink in de rechterbenedenhoek het selectievakje naast 'Locatiegegevens voor dit album delen met kijkers' aan of verwijder het vinkje.

Foto's downloaden met Google+

Je kunt foto's opslaan en albums downloaden met Google+. De mensen met wie je je foto's deelt, kunnen jouw foto's ook downloaden via Google+, tenzij je je instellingen wijzigt.

Een foto downloaden

1. Open Google+ op je computer.
  2. Klik op de foto die je wilt downloaden.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Downloaden Downloaden.

Een van je fotoalbums downloaden

1. Open je albumarchief op je computer.
  2. Open de foto die of het album dat je wilt downloaden.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Album downloaden of Foto downloaden.

Het downloaden van je foto's op Google+ door anderen beperken

1. Open Google+ op je computer.
  2. Klik op Menu Menu en vervolgens Instellingen.
  3. Schakel 'Kijkers toestaan mijn gedeelde foto's en video's op Google+ te downloaden' uit.