Fotos i Google+

Se eller slet navnetags, der linker til dig

Du kan se eller slette navnetags på billeder, du er tagget på, ved at besøge Albumarkiv, finde det relevante billede og vælge Oplysninger Oplysninger.

Du kan også se andre, som er tagget på billedet, i Albumarkiv.

Vis, hvor dine billeder er taget

Få flere oplysninger om, hvordan du skjuler, hvor billeder eller videoer er blevet taget eller optaget, ved hjælp af det nye Google Fotos. Denne artikel vedrører billeder, der er indsendt i Google+.

Vis personer, der kan se dine billeder, hvor dine billeder er taget, ved at vælge at vise placeringsoplysninger.Du kan føje en placering til et billede manuelt eller automatisk ved at slå Placeringstjenester til.

Hvis du vil se alle de billeder, du har indsendt i Google+ (og andre Google-tjenester), kan du besøge Albumarkiv.

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Slå kontakten til ud for "Vis som standard geografisk placering for nyligt delte Google+ album" under "Billeder" eller "Billeder og videoer, der er delt i Google+" .

Vis eller skjul placering for album, der allerede er uploadet i Google+

Selvom du har slået indstillingen "Vis som standard geografisk placering for nyligt delte album" til, kan du vælge at vise eller skjule et albums placering.

Hvis du vælger at skjule placeringsdata for et af dine album, kan andre, som ser det pågældende album, ikke se placeringsoplysninger om billederne i albummet.

1. Åbn Google+ på en computer eller i en mobilbrowser.
  2. Vælg et billede i det album, du vil vise eller skjule placering for.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger øverst i højre hjørne.
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet nederst i højre hjørne ud for "Del placeringsdata for dette album med brugere, der kan se det".

Download billeder via Google+

Gem billeder, og download dine album via Google+. Dem, du deler dine billeder med, kan også downloade dine billeder i Google+, medmindre du ændrer dine indstillinger

Download et billede

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på det billede, du vil downloade.
  3. Klik på Download Download øverst i højre hjørne af skærmen.

Download et af dine billedalbum

1. Åbn Albumarkiv på din computer.
  2. Åbn det billede eller det album, du vil downloade.
  3. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og dernæst Download album eller Download billede.

Begræns andres mulighed for at downloade dine billeder via Google+

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Menu Menu​ og dernæst Indstillinger.
  3. Slå "Giv besøgende lov til at downloade mine billeder og videoer, der er delt i Google+" til.