Deze pagina is bedoeld voor de vorige, klassieke versie van Google+ en is mogelijk verouderd. We updaten deze pagina in de komende weken en verwijderen deze banner wanneer de pagina is geüpdatet.

Bekijken hoe vaak je Google+ profiel en inhoud door andere mensen zijn weergegeven

Wanneer je je profiel bekijkt, kun je het totale aantal weergaven bekijken. Dat betekent dat je kunt zien hoe vaak je inhoud (waaronder je foto's, berichten en profielpagina) is bekeken door anderen.

Wanneer je het profiel of de pagina van iemand anders bekijkt, kun je daar ook het totale aantal weergaven zien. Als je het aantal weergaven niet ziet staan, heeft die persoon ervoor gekozen het niet weer te geven op zijn of haar profiel. Meer informatie over het aantal weergaven op Google+ pagina's.

Weergavetelling

Het aantal weergaven van je profiel en andere inhoud verbergen of weergeven

Je kunt je instellingen gebruiken om te kiezen of mensen het aantal weergaven van je profiel en andere inhoud kunnen zien.

Android
  1. Open de Google+ pictogram Google+ app > raak  het menupictogram/knop aan.
  2. Raak de naam van het account aan dat je wilt gebruiken> Profiel > vink het selectievakje naast 'Weergaven' aan of verwijder het vinkje.
Desktop
  1. Open Google+ en klik in de linkerbovenhoek op Startpagina .
  2. Klik op Instellingen > scrol naar 'Profiel'.
  3. Vink het selectievakje links van 'Weergeven hoe vaak je profiel en inhoud zijn bekeken' aan of verwijder het vinkje.
Mobiel internet

Je kunt deze instelling nog niet aanpassen vanuit mobiel internet. Gebruik de Google+ app of een desktopcomputer om het aantal weergaven weer te geven of te verbergen.

iOS
  1. Open de Google+ pictogram Google+ app > raak  het menupictogram aan in de linkerbovenhoek.
  2. Raak  Instellingen > Profile Profiel > aan naast 'Weergaven' en schakel de schakelaar in of uit.
Mogelijk is het aantal weergaven niet exact en wordt dit niet in realtime bijgewerkt.