Com funcionen els suports compartits

Per garantir que les teves recomanacions arriben a les persones que t'importen, Google de vegades mostra les ressenyes, les recomanacions i altres tipus d'activitat rellevant als seus productes i serveis. Això de vegades inclou contextos comercials, com ara la botiga de Google Play Music, i els anuncis. És possible que el teu nom de perfil i la teva foto es mostrin juntament amb la recomanació.

Per exemple, si cerques "Restaurants italians", pot ser que se't mostri un anunci d'un restaurant proper amb una ressenya favorable d'un amic teu. A Google Play és possible que vegis que un altre amic ha fet +1 en una cançó o en un àlbum nous.

Ens referim a aquestes accions com a suports compartits.

A continuació et mostrem uns quants exemples de suports compartits. A l'exemple de la dreta es mostra un suport compartit que apareix en un anunci:

No t'amoïnis; no es farà cap modificació a la configuració de privadesa del teu compte. Tu decideixes si vols que s'inclogui el teu nom i la teva foto a les recomanacions compartides que apareixen als anuncis mitjançant la configuració de Recomanacions compartides. Per als usuaris menors d'edat, cal tenir present que les seves accions no apareixeran a Recomanacions compartides en anuncis i en altres contextos determinats.

Com pots activar o desactivar les recomanacions compartides als anuncis:

1. Inicia la sessió al teu compte de Google. Si has arribat a la pàgina durant el procés de creació del compte, primer finalitza aquest procés i, a continuació, torna a la pàgina.
  2. Vés a la pàgina de configuració de Recomanacions compartides. Si encara no ets usuari de Google+, se't demanarà que actualitzis el compte.
  3. Per permetre que els usuaris vegin el teu nom i la teva foto a les recomanacions compartides que apareguin en anuncis, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "En funció de la meva activitat, Google pot mostrar el meu nom i la meva foto de perfil en recomanacions compartides que es mostrin en anuncis". A continuació, fes clic al botó "Desa" per desar la configuració nova.
  4. Si vols desactivar aquesta opció, només cal que desmarquis la casella i que facis clic a "Desa". Tingues present que desmarcar la casella vol dir que Google no podrà compartir les recomanacions que facis amb els teus amics en casos en què podrien veure-les i beneficiar-se'n.

Ha resultat útil aquest article?