Compartir la ubicació en temps real amb altres persones

Amb l'opció Compartició d'ubicació de Google, podeu triar qui pot trobar la vostra ubicació i durant quant temps voleu compartir-la.

Consell: hi ha altres productes de Google que també us permeten compartir la vostra ubicació de forma puntual amb altres persones.

Les persones amb qui compartiu la vostra ubicació poden veure sempre:

• El vostre nom i la vostra foto.
  • La ubicació recent del vostre dispositiu, fins i tot quan no estigueu utilitzant aplicacions de Google.
  • La bateria del vostre dispositiu i si s'està carregant.
  • L'hora d'arribada i de sortida, si afegeixen una notificació de Compartició d'ubicació.

És possible que també vegin altres dades, en funció de com les compartiu.

Disponibilitat de la funció Compartició d'ubicació

La funció Compartició d'ubicació funciona fins i tot quan l'historial d'ubicacions està desactivat.

És possible que veieu un advertiment quan obriu la funció Compartició d'ubicació. Aquí teniu algunes de les causes més freqüents:

Si la funció Compartició d'ubicació no us funciona, envieu-nos suggeriments.

Important: no podeu compartir la vostra ubicació a Maps Go. Obteniu més informació sobre les funcions de Maps Go.

Compartir la ubicació

Compartir la ubicació amb una persona que té un Compte de Google

1. Si encara no ho heu fet, afegiu la seva adreça de Gmail a Contactes de Google.
  2. ​Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps i inicieu la sessió.
  3. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació i després Compartició nova Add people.
  4. Trieu durant quant temps voleu compartir la ubicació.
  5. Toqueu el perfil de la persona amb qui voleu compartir la ubicació.
    • Si se us demana, permeteu que Google Maps accedeixi als vostres contactes.
  6. Toqueu Comparteix.

Si teniu problemes amb la compartició d'ubicació durant més de 24 hores:

1. Verifiqueu la vostra edat
  2. Si amb la verificació d'edat no s'ha resolt el problema:
    1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
    2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació i després Compartició nova Add people.
    3. A "Comparteix la teva ubicació en temps real", commuta el selector d'hora a Fins que ho desactivis
    4. A la fila de suggeriments de persones, desplaceu-vos cap a la dreta i toqueu Més Més
    5. A la barra de cerca, introduïu un nom, un número de telèfon o una adreça electrònica.
      Important: el destinatari de la compartició d'ubicació ha de tenir un compte de Gmail.
    6. A la part superior, toqueu Comparteix.

Compartir la ubicació amb una persona que no té cap Compte de Google

Per enviar la vostra ubicació a una persona que no té cap Compte de Google, compartiu-la mitjançant un enllaç.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps i inicieu la sessió. Obteniu informació sobre com podeu iniciar la sessió.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació i després Compartició nova Add people.
  3. Per copiar l'enllaç de la compartició d'ubicació, toqueu Copia al porta-retalls.
  4. Per compartir l'enllaç amb algú, enganxeu-lo en un correu electrònic, un missatge de text o una altra aplicació de missatgeria.
Les persones que tinguin aquest enllaç podran trobar la vostra ubicació en temps real durant el temps que trieu, fins a un màxim de 24 hores.

Deixar de compartir la ubicació

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació.
  3. Toqueu el perfil de la persona amb qui voleu deixar de compartir la ubicació.
  4. Toqueu Atura.

Compartir una hora estimada d'arribada

Després d'iniciar la navegació amb cotxe, a peu o amb bicicleta, podeu compartir la destinació, l'hora estimada d'arribada i la ubicació actual. La persona amb qui compartiu aquesta informació pot fer un seguiment de la vostra ubicació fins que hi arribeu.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Definiu una destinació.
  3. Després d'iniciar la navegació, toqueu Més More i després Comparteix el trajecte.
  4. Toqueu el perfil de la persona amb qui voleu compartir-lo i després Comparteix .
  5. Quan arribeu a la vostra destinació o atureu la navegació, deixareu de compartir la ubicació.
    • Per aturar la compartició abans d'arribar: toqueu Més More i després Deixa de compartir.

Obtenir la ubicació d'una persona

Cercar la ubicació d'una persona

Si una persona comparteix la seva ubicació amb el vostre compte, podeu cercar-la al vostre mapa.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació.
  3. Toqueu el perfil de la persona que voleu cercar.
    • Per actualitzar la ubicació de la persona: toqueu la icona d'un amic i després Més Més i després Actualitza.

Consell: Si teniu un telèfon Pixel, obteniu informació sobre com podeu cercar una persona amb Live View.

Sol·licitar la ubicació d'una persona

Si heu compartit la vostra ubicació amb una altra persona (o bé si una persona ja us ha enviat la seva ubicació abans), podeu sol·licitar la ubicació a aquestes persones a través de Maps.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació.
  3. Toqueu un contacte amb qui ja hàgiu compartit la ubicació.
  4. Toqueu Sol·licita i, a continuació, Sol·licita.

Un cop hàgiu sol·licitat la ubicació del contacte, rebrà la vostra adreça electrònica i una notificació i podrà:

• Consultar el vostre perfil per verificar qui sou.
  • Compartir la seva ubicació amb el vostre compte.
  • Ignorar la vostra sol·licitud.
  • Bloquejar-vos. En aquest cas, no podreu tornar a sol·licitar-li la ubicació.
Consell: obteniu informació sobre com podeu afegir les notificacions de Compartició d'ubicació quan algú comparteixi la seva ubicació amb el vostre compte.

Amagar o mostrar la ubicació d'una persona

Amagar la ubicació d'una persona

Si no voleu que es mostri la ubicació en temps real d'una persona al vostre mapa, podeu amagar-la, i la podeu tornar a activar en qualsevol moment.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Al mapa, toqueu la icona de la persona.
  3. A la part inferior, toqueu Més Més.
  4. Toqueu Amaga al mapa.

Consell: podeu bloquejar permanentment la ubicació d'una persona al vostre mapa. Obteniu informació sobre com podeu bloquejar el compte d'una altra persona.

Activar la ubicació d'una persona amagada

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació i després Més Més.
  3. Toqueu Amagats al mapa i després Més Més i després Mostra al mapa.

Rebutjar o bloquejar una sol·licitud d'ubicació

Si no voleu compartir la ubicació a Google Maps amb algú, podeu fer el següent:
  • Rebutjar la sol·licitud: toqueu No. La vostra ubicació no es comparteix.
  • Bloquejar el sol·licitant: toqueu Bloqueja. No es comparteix la vostra ubicació i el sol·licitant no us la podrà tornar a demanar. El fet de bloquejar una persona afecta la manera com es pot posar en contacte amb el vostre compte en altres productes de Google. Obteniu més informació sobre com podeu bloquejar usuaris.

Desbloquejar una persona

1.  Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació.
  3. A la part superior, toqueu Més Més i després Usuaris bloquejats.
  4. Al costat de la persona que voleu desbloquejar, toqueu Suprimeix Remove.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda