Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Opschortingen van Currents-profielen

Profielen kunnen worden opgeschort als ze content bevatten of delen die in strijd is met ons beleid voor gebruikersinhoud en -gedrag.

Voorbeelden van schendingen

Onder schendingen vallen:

• U voordoen als iemand die of iets dat u niet bent
  • Content of reacties plaatsen die in strijd zijn met ons beleid

Meer informatie over ons Beleid voor gebruikersinhoud en -gedrag.

Wat er gebeurt wanneer een Currents-profiel wordt opgeschort

Als uw profiel is opgeschort, kunnen andere mensen in Currents het profiel niet zien.

U kunt wellicht nog steeds inloggen bij Currents. Dan ziet u wat andere mensen delen, maar kunt u bijvoorbeeld het volgende niet doen:

• Nieuwe posts of reacties delen
  • Content liken
  • Lid worden van community's of community's maken

Als uw Currents-profiel is opgeschort, kunt u nog steeds andere Google-services gebruiken, zoals Zoeken en Gmail.

Als uw Currents-profiel langer dan zestig dagen is opgeschort, worden uw posts en reacties wellicht verwijderd.

Bezwaar maken tegen opschorting van een Currents-profiel

Als u bezwaar wilt maken tegen de opschorting van uw Currents-profiel, logt u op een computer in op uw opgeschorte account en volgt u de instructies op het scherm. U kunt worden gevraagd content te verwijderen of te wijzigen die in strijd is met ons beleid of om ons meer informatie te geven.

Opmerking: In sommige gevallen kunt u wellicht geen bezwaar maken tegen de opschorting.