Koppla bort en app från Google+

Du kan koppla bort en mobilapp, ett spel eller andra onlinetjänster som är kopplade till Google+ när som helst med hjälp av en Android-enhet.

1. Öppna appen för Google+ Google+ på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span>.
  3. Tryck på Inställningar och sedan på ditt kontonamn.
  4. Tryck på Appar med Google+ Inloggning och sedan på namnet på den app du vill ändra inställningarna för.
  5. Tryck på Koppla från.

Obs! Det kan ta upp till en timme innan appen har kopplats bort.