Muokatun URL-osoitteen hankkiminen Google+ ‑profiilille

Muokatun URL-osoitteen ansiosta voit halutessasi valita Google+ ‑profiilillesi helposti muistettavan verkko-osoitteen.

Tärkeää: Voit muuttaa muokattua URL-osoitettasi enintään kolme kertaa vuodessa.

Muokatun URL-osoitteen hankkiminen Google+ ‑profiilille

Android-sovellus / mobiiliselain / iPhone- tai iPad-sovellus

Muokattu URL-osoite on helpointa luoda tietokoneella. Käytä siis tietokonetta mobiililaitteen sijaan.

Tietokone
  1. Jos tilillesi on olemassa vapaana oleva muokattu URL-osoite, Google+ ‑profiilinimesi alla näkyy siitä kertova banneri.
  2. Klikkaa bannerissa olevaa linkkiä.
  3. Valitse jokin näytöllä näkyvistä muokatuista URL-osoitteista. Voit tarvittaessa yksilöidä osoitteen lisäämällä kirjaimia tai numeroita tekstikenttään.
  4. Valitse Hyväksyn käyttöehdot ‑valintaruutu.
  5. Valitse Muuta URL-osoitetta.
  6. Kun haluat lisätä muokatun URL-osoitteen profiiliisi, valitse Vahvista.

Muokatun Google+ ‑URL-osoitteen poistaminen

Voit poistaa nykyisen muokatun URL-osoitteesi Google+  ‑tilistäsi enintään kolme kertaa vuodessa. Kun poistat muokatun URL-osoitteesi, se poistetaan käytöstä eikä sen avulla enää ohjata ihmisiä profiiliisi. Linkit, jotka sisältävät muokatun URL-osoitteesi, eivät enää toimi. Poistamisen jälkeen voit lunastaa uuden muokatun URL-osoitteen (jos täytät kepoisuusvaatimukset).

Et voi lunastaa uutta muokattua URL-osoitetta Tietoja minusta ‑sivulla. Jos haluat lunastaa uuden muokatun URL-osoitteen, määritä uusi muokattu URL-osoite Google+:ssa yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Sinun on täytettävä yleiset kelpoisuusvaatimukset, jotta voit lunastaa uuden muokatun URL-osoitteen.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen aboutme.google.com.
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa Google+ ‑tili, jonka muokatun URL-osoitteen haluat poistaa.
  3. Valitse Sivustot-kohdan vieressä Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse poistettavan muokatun URL-osoitteen vieressä Poista Poista.

Muokatun URL-osoitteen hakuedellytykset

Tiettyjen ehtojen on täytyttävä, jotta voit hankkia muokatun URL-osoitteen. Jos hakemisessa ilmenee ongelmia, varmista seuraavien ehtojen täyttyminen:

• sinulla on vähintään 10 seuraajaa (henkilöä, jotka ovat lisänneet sinut piireihinsä)
  • tilisi on vähintään 30 päivää vanha
  • profiilissasi on profiilikuva
  • tilisi maine on hyvä.

Huomaa: Muokattujen URL-osoitteiden on noudatettava Google+ -palvelun käyttäjien sisältö- ja toimintakäytäntöä sekä Google+ -palvelun muokattujen URL-osoitteiden käyttöehtoja. Jos havaitset käytäntöjämme rikkovan muokatun URL-osoitteen, ilmoita profiilista meille.