Få en brugertilpasset webadresse til din Google+ profil

Med en brugertilpasset webadresse kan du oprette en kort webadresse til din Google+ profil, som du har nemt ved at huske.

Vigtigt! Du kan ændre din brugertilpassede webadresse op til tre gange om året.

Få en brugertilpasset webadresse til din Google+ profil

Android-app/mobilbrowser/iPhone eller iPad

Det er nemmest at bruge en computer til at få din tilpassede webadresse. Brug en computer i stedet for en mobilenhed.

Computer
  1. Hvis der er en brugertilpasset webadresse til din konto, kan du se et banner under dit navn på din Google+ profil.
  2. Klik på linket i banneret.
  3. Du får nu vist de brugertilpassede webadresser, du kan vælge mellem. Du er muligvis også nødt til at tilføje et par bogstaver eller tal i tekstfeltet for at gøre webadressen unik.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Jeg accepterer servicevilkårene".
  5. Klik på Skift webadresse.
  6. Når du er klar til at føje din brugertilpassede webadresse til din profil, skal du klikke på Bekræft.

Fjern din brugertilpassede webadresse

Du kan fjerne din aktuelle brugertilpassede webadresse fra din Google+ konto op til tre gange om året. Når du fjerner din brugertilpassede webadresse, deaktiveres webadressen, så den ikke længere kan bruges til at dirigere andre til din profil, og links med din brugertilpassede webadresse vil ikke længere fungere. Når webadressen er fjernet, kan du gøre krav på en ny brugertilpasset webadresse (hvis du er kvalificeret).

Du kan ikke gøre krav på en ny brugertilpasset webadresse via siden "Om mig". Hvis du vil gøre krav på en ny brugertilpasset webadresse, kan du følge ovenstående vejledning til oprettelse af en brugertilpasset webadresse på Google+. Du skal opfylde de generelle kvalifikationskrav for at gøre krav på en ny brugertilpasset webadresse.

1. Gå til aboutme.google.com på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge den Google+ konto, du vil fjerne den brugertilpassede webadresse fra.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for "Websites".
  4. Klik på Slet Slet ud for den tilpassede webadresse, du vil fjerne.

Regler for at få en brugertilpasset webadresse

Der er nogle få regler, som du skal være opmærksom på, når du forsøger at få en tilpasset webadresse. Hvis du oplever problemer, skal du sikre følgende:

• Du har ti eller flere tilhængere (folk, som har føjet dig til deres cirkler)
  • Din konto er mindst 30 dage gammel
  • Din profil har et profilbillede
  • Din konto har et godt omdømme

Bemærk! Tilpassede webadresser skal overholde Politik for brugerindhold og -adfærd for Google+ og Servicevilkår for tilpassede Google+ webadresser. Hvis du finder en brugertilpasset webadresse, som ikke overholder vores politikker, må du meget gerne rapportere profilen.