Over Google+ pagina's

Je kunt Google+ functies inschakelen voor je merkaccount door een Google+ pagina te maken. Met Google+ pagina's kun je:

• berichten maken,
  • +1's geven,
  • collecties maken,
  • communities maken en hieraan deelnemen,
  • andere Google+ profielen en Google+ pagina's volgen.

Je Google+ pagina beheren

1. Log in op je merkaccount.
  2. Klik op je accountnaam.
  3. Klik onder 'Optreden als [Account Name] op' op Google+.
  4. Klik in het linkervenster op Profiel Profiel als je wijzigingen wilt aanbrengen op je Google+ pagina.

Je Google+ pagina verwijderen

1. Log in bij Google+.
  2. Klik in het linkervenster op Instellingen Instellingen.
  3. Klik onderaan de pagina op JE GOOGLE+ PAGINA VERWIJDEREN.
  4. Volg de instructies om je Google+ pagina te verwijderen uit je merkaccount.

Dit is niet van invloed op andere services die zijn gerelateerd aan je merkaccount, zoals YouTube-kanalen.

Een nieuw merkaccount met een Google+ pagina maken

1. Open Google+ op je computer.
  2. Klik onderaan het linkervenster op Merken.
  3. Klik op het volgende scherm op Google+ pagina maken.
  4. Maak een merkaccount.
  5. Klik op het volgende scherm, onder 'Google+ inschakelen voor je merk', op Inschakelen.