Tietoja Google+ ‑sivuista

Voit ottaa Google+ ‑ominaisuudet käyttöön bränditililläsi luomalla Google+ ‑sivun. Google+ ‑sivuilla voit

• kirjoittaa viestejä
  • antaa +1-merkintöjä
  • luoda kokoelmia
  • luoda yhteisöjä ja liittyä niihin
  • seurata muiden Google+ ‑profiileja ja Google+ ‑sivuja.

Google+ ‑sivun hallinnointi

1. Kirjaudu bränditilillesi.
  2. Klikkaa tilin nimeä.
  3. Valitse "Toimi sivun [tilin nimi] nimissä seuraavissa" ‑kohta ja klikkaa Google+.
  4. Voit muokata Google+ ‑sivuasi siirtymällä vasemman reunan paneeliin ja valitsemalla Profiili Profiili.

Google+ ‑sivun poistaminen

1. Kirjaudu Google+:aan.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Asetukset.
  3. Valitse sivun alareunasta POISTA GOOGLE+ ‑SIVU.
  4. Poista Google+ ‑sivu bränditililtäsi ohjeiden mukaisesti.

Muutokset eivät koske muita bränditilillesi liitettyjä palveluja, kuten YouTube-kanavia.

Uuden bränditilin luominen Google+ ‑sivun avulla

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Valitse vasemman paneelin alareunasta Brändit.
  3. Valitse seuraavalta näytöltä Luo Google+ ‑sivu.
  4. Luo bränditili.
  5. "Ota G+ käyttöön brändillesi" ‑asetus käyttöön seuraavalta näytöltä valitsemalla Ota käyttöön.