Søk i Google+

Du kan søke i Google+ etter folk, innlegg, grupper, arrangementer og samlinger. Med søk er det enkelt å finne ting du liker eller er interessert i.

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. Klikk i søkefeltet øverst på siden.
  3. Skriv inn det du vil søke etter, og trykk på Enter eller Return.

Søkeresultatene dine omfatter:

• Grupper: grupper som har forbindelse med det du søkte etter.
  • Personer og sider: profiler og sider som nevner det du søkte etter.
  • Samlinger: samlinger som har forbindelse med det du søkte etter.
  • Google+-innlegg: både offentlige innlegg og innlegg som er delt med deg.

Flere søkealternativer

Avanserte søk i Google+

Hvis du bruker Google+ via jobben eller skolen, kan du utføre avanserte søk via søkefeltet.

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. I søkefeltet øverst klikker du på nedoverpilen Pil ned.
  3. Skriv inn eller klikk på det du vil søke eller filtrere etter.
  4. Klikk på Søk.

Du kan også finstemme søk på Google+ ved å skrive inn søkeoperatorer for avanserte søk direkte i søkefeltet.

Fra

Finn innlegg fra en bestemt bruker eller bruker-ID.

Tips: ID-en, eller «url_id», er strengen med tall som står på slutten av nettadressen til en profil.

Inneholder

Finn innlegg med bestemte typer innhold.

Dato

Finn innlegg som er lagt ut før eller etter en bestemt dato, eller innenfor et egendefinert datoområde.

Kommentert av

Finn innlegg som er kommentert av en bestemt bruker.

Nevninger

Finn innlegg der en bestemt bruker blir nevnt.

I

Finn innlegg i en hvilken som helst gruppe eller samling, eller i en bestemt gruppe eller samling basert på ID.

Tips: ID-en for en gruppe eller samling er strengen med tall som står på slutten av nettadressen til gruppen eller samlingen.

AND/OR/NOT

Med logiske operatorer kan du finstemme søk, for eksempel for å ta med flere søk eller utelukke bestemte søketermer. Bruk store bokstaver når du skriver inn disse operatorene.

Tips: Du kan søke etter flere operatorer uten å bruke ordet «AND». Du kan også erstatte «NOT» med et minustegn.