Hvis du har byttet til den nye versjonen av Google+ på en datamaskin, eller hvis du bruker en mobilenhet, gå til brukerstøtten for nye Google+. Denne siden handler om den tidligere, klassiske versjonen av Google+, og den kan være utdatert.

Se og rediger Google+-profilen din

Ved å oppdatere profilen din kan du gjøre det lettere for andre å finne ut hvem du er og hva du liker.

Ikke vær redd – ved hjelp av profilinnstillingene kan du selv velge hva du vil dele. Den eneste informasjonen du ikke kan skjule, er navnet, profilbildet og forsidebildet ditt. Hvis du legger til en beskrivelse, blir også denne offentlig. Dette gjelder også YouTube-kanalen din, hvis den er koblet til kontoen din.

Personverninnstillinger

Skjul eller vis profilinformasjon

Med profilinnstillingene kan du selv velge hva du vil dele. Dette omfatter for eksempel «Grunnleggende informasjon»-delen på profilen din, profilfanene samt gruppemedlemskapene dine. Sånn velger du hvordan informasjonen din skal deles på Google+-profilen din.

Se hvordan profilen din ser ut for alle andre

Du kan se hvordan profilen din ser ut for andre, noe som kan være nyttig hvis du velger å skjule deler av profilen din. Ved hjelp av rullegardinmenyen «Se profilen som» kan du forsikre deg om at folk bare kan se den informasjonen du ønsker å dele med dem.

Datamaskin

1. Åpne Google+.
  2. Klikk på rullegardinmenyen øverst til venstre > Profil.
  3. Bruk rullegardinmenyen «Se profilen som» øverst til venstre. Du kan velge «Deg selv» eller «Offentlig». Du kan også skrive inn navn på folk i kretsene dine.

Android-app / iPhone-/iPad-app / nett på mobil

Foreløpig kan du ikke bruke nett på mobil når du skal se profilen din som en annen person. Bruk en datamaskin hvis du vil se profilen din som en annen person.

Slett profilen din

Hvis du ikke vil bruke Google+ lenger, kan du slette profilen din når som helst. Og du kan fortsatt bruke andre Google-produkter, for eksempel Gmail og Google Søk.

Gå til plus.google.com/downgrade for å slette profilen din, eller finn ut mer om sletting av Google+-profiler.

Endre navn eller profilinformasjon

Navn

Når du endrer navnet ditt på Google+, endres det i alle Google-produktene. Finn ut hvordan du velger og redigerer profilnavnet ditt.

Fødselsdagen din

Hvis du endrer fødselsdagen din på Google+, endres den i alle Google-produktene. Finn ut hvordan du endrer fødselsdagen din.

Legg til eller endre e-postadressen din eller annen kontaktinformasjon

Tips: Hvis du vil endre hvor e-postvarslene dine skal sendes, kan du redigere varselinnstillingene dine.

Android-app

1. Åpne Google+-appen Google+-ikonet.
  2. Trykk på bildet ditt øverst på skjermen.
  3. Trykk på Info > rull ned til Kontaktinformasjon-boksen > trykk på blyantikonet .
  4. Trykk på Legg til ny kontaktinformasjon, eller trykk på den eksisterende informasjonen for å gjøre endringer > trykk på Lagre øverst til høyre.

Hvis du vil slette informasjonen din, kan du følge de første tre trinnene og deretter trykke på X i høyre hjørne.

Datamaskin

1. Åpne Google+.
  2. Klikk på rullegardinmenyen øverst til venstre > Profil.
  3. Klikk på Info-fanen under forsidebildet ditt > rull ned til Kontaktinformasjon-boksen.
  4. Klikk på Rediger nede til venstr.
  5. Skriv inn informasjonen din > klikk på Lagre nederst til høyre.

Hvis du vil slette informasjonen din, kan du følge de første fire trinnene og deretter klikke på X til høyre.

Nett på mobil

1. Åpne Google+.
  2. Trykk på Google+-ikonet Google+-ikonet øverst til venstre > Profil.
  3. Trykk på Info-fanen oppe til venstre.
  4. Rull ned til Kontaktinformasjon-boksen > trykk på blyantikonet .
  5. Skriv inn informasjonen din > trykk på Lagre nederst til venstre.

Hvis du vil slette informasjonen din, kan du følge de første fire trinnene og deretter trykke på X til høyre.

iPhone-/iPad-app

1. Åpne Google+-appen Google+-ikonet.
  2. Trykk på menyikonet  øverst til venstre > trykk på navnet ditt øverst på skjermen.
  3. Trykk på Info > rull ned til Kontaktinformasjon-boksen > trykk på blyantikonet .
  4. Trykk på Legg til kontaktinformasjon, eller trykk på den eksisterende informasjonen for å gjøre endringer > trykk på Lagre øverst til høyre.

Hvis du vil slette informasjonen din, kan du følge de første tre trinnene og deretter trykke på X til høyre.

Bilder

Profilbilde

Profilbildet ditt er det lille, runde bildet på profilen din. Finn ut hvordan du bytter profilbilde.

Forsidebilde

Forsidebildet ditt er det store, rektangulære bildet på profilen din. Finn ut hvordan du bytter forsidebilde.

Finn bildene dine