Google+ -profiilin tarkasteleminen ja muokkaaminen

Kun päivität profiilisi, muut saavat helpommin selville, kuka olet ja mistä pidät.

Voit profiilin asetuksilla valita, mitä jaat. Ainoastaan nimesi, profiilikuvasi ja kansikuvasi näkyvät aina. Esittelylauseesi näkyy myös julkisesti, jos lisäät sellaisen, samoin kuin YouTube-kanavasi, jos se on yhdistetty tiliisi.

Tietosuoja-asetukset

Profiilitietojen näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita profiilissasi jaettavat tiedot profiiliasetuksissa. Näitä ovat esimerkiksi profiilisi Perustiedot-osio ja välilehdet sekä yhteisöjen jäsenyydet. Lisätietoja tietojen jakamisesta Google+ -profiilissa.

Millaisena profiili näkyy muille?

Voit tarkistaa, millaisena profiilisi näkyy muille. Tästä voi olla hyötyä, jos päätät piilottaa profiilisi osia. Avattavan Näytä profiili sellaisena, kuin sen näkee -valikon kautta voit varmistaa, että muut näkevät vain tiedot, jotka haluat jakaa.

Tietokone

1. Avaa Google+.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa avattavaa valikkoa > valitse Profiili.
  3. Käytä avattavaa Näytä profiili sellaisena, kuin sen näkee -valikkoa vasemmassa yläkulmassa. Vaihtoehtoja ovat Sinä itse ja Julkinen. Voit myös kirjoittaa piireissäsi olevan henkilön nimen.

Android-sovellus / iPhone-/iPad-sovellus / mobiiliselain

Omaa profiilia ei voi vielä tarkastella muiden silmin mobiililaitteella. Tarkastele profiiliasi toisena henkilönä käyttämällä tietokonetta.

Poista profiili

Jos et halua käyttää Google+:aa enää, voit poistaa profiilisi milloin tahansa. Voit silti edelleen käyttää muita Google-tuotteita, kuten Gmailia ja Google-hakua.

Voit poistaa profiilisi osoitteessa plus.google.com/downgrade tai lukea lisätietoja Google+ -profiilin poistamisesta.

Nimen tai profiilin tietojen muuttaminen

Oma nimi

Nimen vaihtaminen Google+:ssa vaihtaa sen kaikissa Google-tuotteissa. Lisätietoja profiilinimen valitsemisesta ja muokkaamisesta.

Syntymäpäivä

Syntymäpäivän vaihtaminen Google+:ssa vaihtaa sen kaikissa Google-tuotteissa. Lisätietoja syntymäpäivän vaihtamisesta.

Sähköpostiosoitteen ja muiden yhteystietojen lisääminen tai muuttaminen

Vinkki: jos haluat vaihtaa osoitetta, johon sähköposti-ilmoitukset lähetetään, voit muokata ilmoitusasetuksia.

Android-sovellus

1. Avaa Google+ -sovellus .
  2. Kosketa kuvaasi näytön yläosassa.
  3. Kosketa Tietoja, selaa Yhteystiedot-kenttään ja kosketa kynäkuvaketta .
  4. Kosketa Lisää uusi yhteystieto tai muokkaa nykyisiä tietoja koskettamalla niitä > kosketa Tallenna oikeassa yläkulmassa.

Voit poistaa kaikki tietosi suorittamalla kolme ensimmäistä vaihetta ja koskettamalla sitten X-merkkiä oikeassa kulmassa.

Tietokone

1. Avaa Google+.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa > Profiili.
  3. Klikkaa kansikuvasi alla Tietoja-välilehteä > selaa Yhteystiedot-kenttään.
  4. Klikkaa Muokkaa vasemmassa kulmassa.
  5. Syötä tietosi > klikkaa Tallenna oikeassa yläkulmassa.

Voit poistaa tietosi suorittamalla neljä ensimmäistä vaihetta ja klikkaamalla sitten X-merkkiä oikealla.

Mobiiliverkko

1. Avaa Google+.
  2. Kosketa Google+ -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa > Profiili.
  3. Kosketa Tietoja-välilehteä vasemmassa yläkulmassa.
  4. Selaa Yhteystiedot-kenttään ja kosketa kynäkuvaketta .
  5. Syötä tietosi > kosketa vasemmassa alakulmassa Tallenna.

Voit poistaa tietosi suorittamalla neljä ensimmäistä vaihetta ja koskettamalla sitten X-merkkiä oikealla.

iPhone- tai iPad-sovellus

1. Avaa Google+ -sovellus .
  2. Kosketa vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta > kosketa nimeäsi näytön yläosassa.
  3. Kosketa Tietoja, selaa Yhteystiedot-kenttään ja kosketa kynäkuvaketta .
  4. Kosketa Lisää yhteystiedot tai muokkaa nykyisiä tietoja koskettamalla niitä > kosketa oikeassa yläkulmassa Tallenna.

Voit poistaa tietosi suorittamalla kolme ensimmäistä vaihetta ja koskettamalla sitten X-merkkiä oikealla.

Valokuvat

Profiilikuva

Profiilikuva on profiilisi pieni pyöreä kuva. Lisätietoja profiilikuvan vaihtamisesta.

Kansikuva

Kansikuva on profiilisi suuri nelikulmainen kuva. Lisätietoja kansikuvan vaihtamisesta.

Kuvien etsiminen