Hvis du har skiftet til den nye version af Google+ via en computer, eller hvis du bruger en mobiltelefon, skal du besøge det nye Hjælp til Google+. Denne side er til den tidligere, klassiske version af Google+ og er muligvis ikke længere aktuel.

Se, og rediger din Google+ profil

Når du opdaterer din profil, hjælper du andre med at finde ud af, hvem du er, og hvad du godt kan lide.

Du kan være helt roligt, for du vælger selv, hvad du deler, via dine profilindstillinger. De eneste oplysninger, du ikke kan skjule, er dit navn, dit profilbillede og dit forsidebillede. Dit resumé er også offentligt, hvis du tilføjer et, og det er din YouTube-kanal også, hvis den er knyttet til din konto.

Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Vis eller skjul profiloplysninger

Du kan vælge, hvad du deler på din profil, ved at justere dine profilindstillinger. Det kunne eksempelvis være afsnittet "Grundlæggende oplysninger" på din profil, dine profilfaner og dine gruppemedlemskaber. Få flere oplysninger om, hvordan du deler oplysninger på din Google+ profil.

Se, hvordan andre ser din profil

Du kan se, hvordan andre ser din profil, og det kan være nyttigt, hvis du vælger at skjule dele af din profil. Du kan bruge rullemenuen "Se profil som" for at sikre, at andre kun ser de oplysninger, du gerne vil dele med dem.

Computer

1. Åbn Google+.
  2. Klik på rullemenuen øverst i venstre hjørne > Profil.
  3. Brug rullemenuen "Vis profil som" øverst i venstre hjørne. Du kan vælge "Dig selv" eller "Offentligt". Du kan også angive navnet på en person i dine cirkler.

Android-app/app til iPhone og iPad/mobilebrowser

Du kan ikke se din profil, som andre ser den, på mobilinternettet på nuværende tidspunkt. Brug en computer for at se din profil som en anden person.

Slet din profil

Hvis du ikke længere vil bruge Google+, kan du til enhver tid slette din profil. Du kan stadig bruge andre Google-produkter, som for eksempel Gmail og Google Søgning.

Gå til plus.google.com/downgrade for at slette din profil, eller få flere oplysninger om, hvordan du sletter din Google+ profil.

Skift dit navn eller dine profiloplysninger

Dit navn

Når du ændrer dit navn i Google+, ændres det i alle Google-produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du vælger og redigerer dit profilnavn.

Din fødselsdag

Hvis du ændrer din fødselsdag i Google+, ændres den i alle Google-produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer din fødselsdag.

Tilføj eller rediger din e-mailadresse og andre kontaktoplysninger

Tip! Hvis du vil ændre, hvor dine e-mailunderretninger sendes til, kan du redigere dine indstillinger for underretninger.

Android-app

1. Åbn Google+ appen Google+ ikon.
  2. Tryk på dit billede øverst på skærmen.
  3. Tryk på Om > rul til boksen "Kontaktoplysninger" > tryk på blyantsikonet .
  4. Tryk på Tilføj nye kontaktoplysninger, eller tryk på dine eksisterende oplysninger for at redigere dem > tryk på Gem.

Du kan slette dine oplysninger ved at følge de første tre trin og derefter trykke på X i højre hjørne.

Computer

1. Åbn Google+.
  2. Klik på rullemenuen øverst i venstre hjørne > Profil.
  3. Tryk på fanen Om under dit forsidebillede > rul til boksen "Kontaktoplysninger".
  4. Klik på Rediger i venstre hjørne.
  5. Angiv dine oplysninger > klik på Gem nederst i højre hjørne.

Hvis du vil slette dine oplysninger, skal du følge de første fire trin og derefter klikke på X ude til højre.

Mobilinternet

1. Åbn Google+.
  2. Tryk på Google+ ikonet øverst i venstre hjørne Google+ ikon  > Profil.
  3. Tryk på fanen Om oppe i venstre hjørne.
  4. Rul til boksen "Kontaktoplysninger" > tryk på blyantsikonet .
  5. Angiv dine oplysninger > tryk på Gem nederst i venstre hjørne.

Hvis du vil slette dine oplysninger, skal du følge de første fire trin og derefter trykke på X ude til højre.

App til iPhone/iPad

1. Åbn Google+ appen Google+ ikon.
  2. Tryk på menuikonet øverst i venstre hjørne  > tryk på dit navn øverst på skærmen.
  3. Tryk på Om > rul til boksen "Kontaktoplysninger" > tryk på blyantsikonet .
  4. Tryk på Tilføj kontaktoplysninger, eller tryk på dine eksisterende oplysninger for at redigere dem > tryk på Gem øverst i højre hjørne.

Hvis du vil slette dine oplysninger, skal du følge de første tre trin og derefter trykke på X ude til højre.

Billeder

Profilbillede

Dit profilbillede er det mindre, runde billede på din profil. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit profilbillede.

Forsidebillede

Dit forsidebillede er det store firkantede billede på profil. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit forsidebillede.

Find dine billeder