Si has canviat a la nova versió de Google+ des d'un ordinador o des d'un mòbil, visita el nou Centre d'ajuda de Google+. Aquesta pàgina parla de la versió anterior de Google+, la clàssica, i és possible que estigui obsoleta.

Consultar i editar el perfil de Google+

Si actualitzes el teu perfil, els altres usuaris et poden conèixer millor i saber què t'agrada.

Però no t'amoïnis, perquè pots triar què comparteixes mitjançant la configuració del perfil. La única informació que no es pot amagar és el nom, la foto del perfil i la foto de portada. Si afegeixes un eslògan, també serà públic, així com el canal de YouTube si està enllaçat al compte.

Configuració de privadesa

Amagar o mostrar la informació del perfil

Pots decidir què comparteixes al perfil mitjançant la configuració del perfil, que inclou opcions com ara la secció "Informació bàsica" del perfil, les pestanyes del perfil i les afiliacions de la comunitat. Més informació sobre com es tria la manera de compartir informació al perfil de Google+

Comprovar com veuen els altres el teu perfil

Pots veure l'aspecte que el teu perfil té per a la resta d'usuaris, la qual cosa pot ser útil si decideixes amagar determinades parts del perfil. Amb el menú desplegable "Mostra el perfil com a", pots assegurar-te que els altres usuaris només vegin la informació que hi vols compartir.

Ordinador

1. Obre Google+.
  2. A l'extrem superior esquerre, fes clic al menú desplegable > Perfil.
  3. A l'extrem superior esquerre, fes servir el menú desplegable "Mostra el perfil com a". Pots seleccionar "Propietari" o "Públic". Si ho prefereixes, també pots escriure el nom d'alguna de les persones dels teus cercles.

Aplicació per a Android, aplicació per a iPhone/iPad i navegador per a mòbils

Als dispositius mòbils encara no pots veure el teu perfil com el veuen la resta d'usuaris. Per fer-ho, hauràs d'utilitzar un ordinador.

Suprimir el perfil

Si vols deixar d'utilitzar Google+, pots suprimir el teu perfil en qualsevol moment. Tot i això, podràs continuar fent servir els altres productes de Google, com ara Gmail i la Cerca de Google.

Vés a plus.google.com/downgrade per suprimir el teu perfil o bé consulta com pots suprimir el perfil a Google+.

Canvi del nom o de la informació del perfil

Nom

Si canvies el teu nom a Google+, el canviaràs a la resta dels productes de Google. Més informació sobre com es tria i s'edita el nom del perfil

Data de naixement

Si canvies la teva data de naixement a Google+, la canviaràs a la resta dels productes de Google. Més informació sobre com es canvia la data de naixement

Afegir o canviar l'adreça electrònica i altres dades de contacte

Suggeriment: si vols canviar l'adreça electrònica a la qual s'envien les notificacions, pots editar la configuració de les notificacions.

A l'aplicació per a Android

1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. A la part superior de la pantalla, toca la teva foto.
  3. Toca Sobre mi > desplaça't fins al requadre "Dades de contacte" > toca la icona de llapis .
  4. Toca Afegeix dades de contacte noves o toca la teva informació existent per modificar-la > a l'extrem superior dret, toca Desa.

Per suprimir la informació, segueix els tres primers passos i, tot seguit, toca la X a l'extrem superior dret.

Ordinador

1. Obre Google+.
  2. A l'extrem superior esquerre, fes clic al menú desplegable > Perfil.
  3. A sota de la foto de portada, fes clic a la pestanya Sobre mi > desplaça't fins al requadre "Dades de contacte".
  4. A l'extrem inferior esquerre, fes clic a Edita.
  5. Introdueix les dades > a l'extrem inferior dret, fes clic a Desa.

Per suprimir la informació, segueix els quatre primers passos i, tot seguit, fes clic a la X que hi ha a la dreta.

Web per a mòbils

1. Obre Google+.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca la icona de Google+ Icona de Google+  > Perfil.
  3. A prop de l'extrem superior esquerre, toca la pestanya Sobre mi.
  4. Desplaça't fins al requadre "Dades de contacte" > toca la icona de llapis .
  5. Introdueix les teves dades > a l'extrem inferior esquerre, toca Desa.

Per suprimir la informació, segueix els quatre primers passos i, tot seguit, fes clic a la X que hi ha a la dreta.

Aplicació per a iPhone o per a iPad

1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca la icona de menú  > toca el teu nom a la part superior de la pantalla.
  3. Toca Sobre mi > desplaça't fins al requadre "Dades de contacte" > toca la icona de llapis .
  4. Toca Afegeix dades de contacte o toca les dades existents per modificar-les > a l'extrem superior dret, toca Desa.

Per suprimir la informació, segueix els tres primers passos i, tot seguit, toca la X que hi ha a la dreta.

Fotos

Foto de perfil

La foto de perfil és la foto rodona més petita que hi ha al perfil. Més informació sobre com es canvia la foto de perfil

Foto de portada

La foto de portada és la foto rectangular gran del perfil. Més informació sobre com es canvia la foto de portada

Cercar fotos
Ha resultat útil aquest article?