Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Mensen zoeken en contact met ze leggen in Currents

U kunt mensen zoeken en volgen op Currents via uw eigen connecties. Suggesties kunnen worden gegenereerd door:

• Je gemeenschappelijke connecties met mensen die producten zoals Gmail gebruiken
  • Interacties die u met anderen heeft gehad in andere producten
  • De gekoppelde accounts die u heeft gelinkt aan uw Google-account
  • Vrienden op externe sites, als ze hun account hebben verbonden aan hun Currents-profiel

Iemand zoeken, bekijken of volgen

U kunt iemand zoeken en de posts van die persoon zien in uw homestream door de persoon te volgen.

1. Open Currents op een computer.
  2. Klik links op Mensen Mensen en dan Mensen zoeken.
  3. Open het profiel van de persoon die u wilt volgen. Je kunt ook zoeken op de naam van de persoon of op de foto naast een reactie of post van die persoon klikken.
  4. Klik op Volgen.

Iemand niet meer volgen

1. Open Currents op een computer.
  2. Open het profiel van de persoon die u niet meer wilt volgen. Je kunt zoeken op de naam van de persoon of op de foto naast een reactie of post van die persoon klikken.
  3. Klik op Volgen (of op de naam van de kring waarvan de betreffende persoon lid is).
  4. Haal het vinkje weg voor Volgen.
  5. Klik op Gereed.

Reageren op een post

Je kunt reageren op je eigen berichten of berichten die andere mensen delen. Je kunt tekst invoeren, afbeeldingen invoegen of een link in je reacties plaatsen. Links worden weergegeven met voorbeelden.

Een reactie plaatsen bij een post

1. Open Currents.
  2. Klik op de post waarop u wilt reageren.
  3. Klik op Reactie toevoegen.
  4. Voeg uw reactie toe:
    • Als u een afbeelding wilt toevoegen, klikt u op Foto's toevoegen Foto maken.
    • Als u een link wilt invoegen, klikt u op Link toevoegen Link. Als je een link toevoegt, verschijnt er een voorbeeld, indien dit beschikbaar is.
    • Als je een link met een voorbeeld wilt invoegen, klik je op de miniatuur die je wilt weergeven voor de link.
  5. Klik op Posten.

Een post liken

U kunt een post liken door op like  te klikken naast het veld Een reactie toevoegen.