Se vem du har delat ett inlägg med

När du har delat ett inlägg kan du när som helst gå tillbaka och se vem du har delat det med. Genom att titta på inlägget kan du se om det har delats offentligt, privat, med din domän eller enbart med dig.

Om du vill ändra delningen kan du redigera eller ta bort inlägget.

Se vem du har delat inlägget med

1. Öppna Google+.
  2. Klicka på Meny Meny och sedan Profil överst till vänster.
  3. Nedanför ditt bakgrundsfoto rullar du till inlägget du letar efter.
  4. För inlägget visas Delas offentligt, Delas privat eller Delas enbart med dig bredvid ditt namn.
    • Klicka på Delas offentligt om du vill se mer information om personerna som har +1:at, delat vidare eller kommenterat inlägget.
    • Klicka på Delas privat om du vill se personerna du har delat med. Du kan även se det totala antalet personer som du har delat med.
    • Klicka på Delas enbart med dig om du vill se att du är den enda person som fått inlägget.

Ändra vem du har delat ett inlägg med

Du kan inte redigera ett inläggs delningsinställningar efter att det har publicerats. Du kan dock radera inlägget och dela det igen med andra personer. Läs mer om hur du redigerar eller raderar dina inlägg.

Se vilka andra som kan visa ett inlägg som delats med dig

1. Leta upp inlägget som delats med dig. Du kan söka efter inlägget eller rulla ned och leta efter det på startsidan.
  2. Bredvid namnet på den person som gjort inlägget visas Delas offentligt, Delas privat eller Delas enbart med dig. Om du använder Google+ genom ditt företag kan du eventuellt även se företagets domännamn.
    • Delas offentligt: Vem som helst kan visa inlägget.
    • Delas privat: Inlägget delades med specifika personer. Det är inte säkert att du kan se alla personer som har fått inlägget.
    • Delas enbart med dig: Inlägget delas enbart med dig. Ingen annan har fått det.
    • Ditt domännamn: Endast personer i din domän kan se det här inlägget.