Bekijken met wie je een bericht hebt gedeeld

Nadat je een post hebt gedeeld, kun je altijd teruggaan om te bekijken met wie je deze hebt gedeeld. Je kunt aan de post je zien of deze openbaar, privé, met je domein of alleen met jou is gedeeld.

Als je wilt wijzigen wat je hebt gedeeld, kun je de post bewerken of verwijderen.

Bekijken met wie je je post hebt gedeeld

1. Open Google+.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Profiel.
  3. Scrol onder je omslagfoto naar de post die je zoekt.
  4. Bij de post zie je 'Openbaar gedeeld', 'Privé gedeeld' of 'Alleen met jou gedeeld' naast je naam.
    • Klik op Openbaar gedeeld voor informatie over de mensen die de post een +1 hebben gegeven, deze opnieuw hebben gedeeld of erop hebben gereageerd.
    • Klik op Privé gedeeld om te zien met welke mensen je het bericht hebt gedeeld. Je kunt ook het totale aantal mensen zien met wie je de post hebt gedeeld.
    • Klik op Alleen met jou gedeeld om te controleren of jij de enige persoon bent die de post kan bekijken.

Wijzigen met wie je een post hebt gedeeld

Je kunt de instellingen voor delen van een post niet bewerken nadat de post is geplaatst. Je kunt de post wel verwijderen en deze opnieuw delen met andere mensen. Informatie over je posts bewerken of verwijderen.

Bekijken welke andere mensen een bericht kunnen zien dat met jou is gedeeld

1. Zoek de post die met jou is gedeeld. Je kunt naar de post zoeken of omlaag scrollen om deze op de homepage te vinden.
  2. Naast de naam van de persoon die de post heeft geplaatst, staat 'Openbaar gedeeld', 'Privé gedeeld' of 'Alleen met jou gedeeld'. Als je Google+ gebruikt via je bedrijf, kan hier ook je bedrijfsnaam staan.
    • Openbaar gedeeld: Iedereen kan de post bekijken.
    • Privé gedeeld: De post is gedeeld met specifieke mensen. Je kunt wellicht niet alle mensen zien met wie de post is gedeeld.
    • Alleen met jou gedeeld: De post is alleen met jou gedeeld. Niemand anders kan het bekijken.
    • Je domeinnaam: Alleen mensen binnen je domein kunnen deze post zien.