Den här sidan gäller för den föregående, klassiska versionen av G+ och kan vara inaktuell. Sidan uppdateras under kommande veckor och därefter tas den här bannern bort.

Personförslag och kontakter

På startsidan kan du se förslag på personer som du kanske känner. Förslag kan genereras av:

• dina gemensamma kontakter med personer i Googles produkter, exempelvis Gmail
  • interaktioner med andra i produkter från Google
  • de kopplade konton som du har länkat i ditt Google-konto
  • de personer som finns i dina utökade cirklar
  • vänner på externa webbplatser som har kopplat sina konton till profilen i Google+.

Om du vill visa eller lägga till föreslagna kontakter:

1. Öppna Google+ eller appen för Google+ Google Plus.
  2. Klicka eller tryck på Meny Meny
  3. Klicka eller tryck på Personer .
  4. Klicka eller tryck på fliken Sök efter personer.
  5. Under Förslag till dig, bredvid personens namn, trycker du på Lägg till .

Obs! Du kan inte visa eller lägga till föreslagna kontakter i iPhone- eller iPad-appen. Använd en dator eller mobil webbläsare istället.