Hvis du har byttet til den nye versjonen av Google+ på en datamaskin, eller hvis du bruker en mobilenhet, gå til brukerstøtten for nye Google+. Denne siden handler om den tidligere, klassiske versjonen av Google+, og den kan være utdatert.

Forslag om folk og forbindelser

Forslag

På startsiden din kan det hende du ser forslag om folk du kanskje kjenner. Forslagene kan genereres av:

• forbindelser du har til felles med folk på Google-produkter som for eksempel Gmail.
  • kommunikasjon du har hatt med andre via Google-produktene.
  • de tilkoblede kontoene du har koblet til på Google-kontoen din.
  • folk som er i de utvidede kretsene dine.
  • venner på eksterne nettsteder, når de har koblet kontoene sine til Google+-profilene sine.

Når du ser på forslagene du har fått, kan du legge til foreslåtte folk ved å holde markøren over Legg til-knappen ved siden av et navn og velge en krets. Hvis du ikke kjenner en foreslått person eller du ikke vil legge til vedkommende i noen krets, holder du musen over personens navn og klikker på X.

Du kan se alle forslagene samtidig ved å klikke på Se alle.

Varsler om forbindelser

Har du fått et varsel om at noen ønsker å få kontakt med deg på Google+? Det betyr at du er lagt til i en krets.

Alle kan legge deg til i kretser, men det betyr ikke at du trenger å legge til dem også. Hvis noen legger deg til i en krets, blir heller ikke den personen automatisk lagt til i en av dine.

Sånn legger du til noen fra et varsel:

1. Klikk på varselet.
  2. Klikk på Legg til-knappen ved siden av personens navn.
  3. Velg en eksisterende krets der du vil legge til personen, eller opprett en ny krets.

Hvis du velger ikke å legge til denne personen i noen krets, kan vedkommende bare se innholdet ditt hvis du deler det med Offentlig, og kanskje også hvis du deler det med Utvidede kretser. Når noen legger deg til i en krets, får de ikke ytterligere tilgang til profilinformasjonen din. Det kan imidlertid bli enklere for den personen å foreta handlinger som genererer varsler for deg – som for eksempel å kommentere innleggene dine eller dele ting direkte med deg.

Du kan når som helst justere varselinnstillingene dine hvis du mottar for mange varsler. Hvis du vil hindre noen i å samhandle med deg på Google+, kan du blokkere den personen.