Denne siden handler om den tidligere, klassiske versjonen av G+, og informasjonen kan være utdatert. Vi oppdaterer siden i løpet av de neste ukene. Når oppdateringen er fullført, fjerner vi dette banneret.

Forslag om folk og forbindelser

Forslag

På startsiden din kan det hende du ser forslag om folk du kanskje kjenner. Forslagene kan genereres av:

• forbindelser du har til felles med folk på Google-produkter som for eksempel Gmail.
  • kommunikasjon du har hatt med andre via Google-produktene.
  • de tilkoblede kontoene du har koblet til på Google-kontoen din.
  • folk som er i de utvidede kretsene dine.
  • venner på eksterne nettsteder, når de har koblet kontoene sine til Google+-profilene sine.

Når du ser på forslagene du har fått, kan du legge til foreslåtte folk ved å holde markøren over Legg til-knappen ved siden av et navn og velge en krets. Hvis du ikke kjenner en foreslått person eller du ikke vil legge til vedkommende i noen krets, holder du musen over personens navn og klikker på X.

Du kan se alle forslagene samtidig ved å klikke på Se alle.

Varsler om forbindelser

Har du fått et varsel om at noen ønsker å få kontakt med deg på Google+? Det betyr at du er lagt til i en krets.

Alle kan legge deg til i kretser, men det betyr ikke at du trenger å legge til dem også. Hvis noen legger deg til i en krets, blir heller ikke den personen automatisk lagt til i en av dine.

Sånn legger du til noen fra et varsel:

1. Klikk på varselet.
  2. Klikk på Legg til-knappen ved siden av personens navn.
  3. Velg en eksisterende krets der du vil legge til personen, eller opprett en ny krets.

Hvis du velger ikke å legge til denne personen i noen krets, kan vedkommende bare se innholdet ditt hvis du deler det med Offentlig, og kanskje også hvis du deler det med Utvidede kretser. Når noen legger deg til i en krets, får de ikke ytterligere tilgang til profilinformasjonen din. Det kan imidlertid bli enklere for den personen å foreta handlinger som genererer varsler for deg – som for eksempel å kommentere innleggene dine eller dele ting direkte med deg.

Du kan når som helst justere varselinnstillingene dine hvis du mottar for mange varsler. Hvis du vil hindre noen i å samhandle med deg på Google+, kan du blokkere den personen.