Denne siden handler om den tidligere, klassiske versjonen av G+, og informasjonen kan være utdatert. Vi oppdaterer siden i løpet av de neste ukene. Når oppdateringen er fullført, fjerner vi dette banneret.

Forslag om folk og forbindelser

På startsiden din kan det hende du ser forslag om folk du kanskje kjenner. Forslagene kan genereres av

• forbindelser du har til felles med folk på Google-produkter som for eksempel Gmail
  • kommunikasjon du har hatt med andre via Google-produkter
  • de tilkoblede kontoene du har tilknyttet Google-kontoen din
  • folk som er i de utvidede kretsene dine
  • venner på eksterne nettsteder, når de har koblet kontoene sine til Google+-profilene sine

Sånn ser du eller legger til foreslåtte forbindelser:

1. Åpne Google+ eller Google+-appen Google+.
  2. Klikk eller trykk på menyen Meny
  3. Klikk eller trykk på Folk .
  4. Klikk eller trykk på Finn folk-fanen.
  5. Trykk på Legg til  ved siden av vedkommendes navn under «Forslag».

Merk: Du kan ikke se eller legge til foreslåtte forbindelser i iPhone- eller iPad-appen. Du må bruke en datamaskin eller nettleser på mobil i stedet.