Suggesties voor mensen en connecties

Op je homepage zie je mogelijk suggesties voor mensen die je misschien kent. Suggesties kunnen worden gegenereerd door:

• Je gemeenschappelijke connecties met mensen die Google-producten zoals Gmail gebruiken.
  • De interactie die je met anderen hebt gehad binnen Google-producten.
  • De verbonden accounts die je hebt gelinkt aan je Google-account.
  • De mensen die zich in je uitgebreide kringen bevinden.
  • Vrienden op externe sites, als zij hun accounts in hun Google+ profielen hebben verbonden.

Voorgestelde connecties bekijken of toevoegen:

1. Open Google+ of de Google+ app Google+.
  2. Klik of tik op Menu Menu
  3. Klik of tik op Mensen .
  4. Klik of tik op het tabblad Mensen zoeken.
  5. Tik onder 'Suggesties voor jou' naast de naam van de persoon op 'Toevoegen' .

Opmerking: Je kunt voorgestelde connecties niet bekijken of toevoegen via de iPhone- of iPad-app. Gebruik een computer of een mobiele browser.