Henkilöehdotukset ja yhteydet

Etusivullasi saatat nähdä ehdotuksia henkilöistä, jotka saatat tuntea. Ehdotukset voivat perustua seuraaviin seikkoihin:

• keskinäiset yhteytesi Googlen tuotteita, kuten Gmailia, käyttäviin ihmisiin
  • aiempi vuorovaikutuksesi muiden kanssa Googlen tuotteissa
  • yhdistetyt tilit, jotka olet liittänyt Google-tiliisi
  • ihmiset, jotka kuuluvat laajennettuihin piireihisi
  • kaverit ulkoisissa sivustoissa siinä tapauksessa, että kyseiset kaverit ovat liittäneet tilinsä Google+ ‑profiiliinsa.

Ehdotettujen kontaktien tarkastelu tai lisääminen:

1. Avaa Google+ tai Google+ ‑sovellus Google+.
  2. Klikkaa tai napauta Valikko Valikko
  3. Klikkaa tai napauta Henkilöt .
  4. Klikkaa tai napauta Etsi ihmisiä ‑välilehteä.
  5. Etsi Ehdotuksia sinulle ‑luettelosta haluamasi henkilön nimi ja napauta sen vieressä Lisää .

Huom. Et voi tarkastella etkä lisätä ehdotettuja kontakteja iPhone- tai iPad-sovelluksessa. Käytä tietokonetta tai mobiiliselainta.