Jos vaihdoit tietokoneella Google+:n uuteen versioon tai jos käytät mobiililaitetta tällä hetkellä, käy uudessa Google+ -ohjekeskuksessa. Tämä sivu on tarkoitettu Google+:n edelliselle perinteiselle versiolle, joten tiedot saattavat olla vanhentuneita.

Henkilöehdotukset ja yhteydet

Ehdotukset

Etusivullasi saatat nähdä ehdotuksia henkilöistä, jotka saatat tuntea. Ehdotukset voivat perustua seuraaviin seikkoihin:

• keskinäiset yhteytesi Googlen tuotteita, kuten Gmailia, käyttäviin ihmisiin
  • aiempi vuorovaikutuksesi muiden kanssa Googlen tuotteissa
  • yhdistetyt tilit, jotka olet liittänyt Google-tiliisi
  • ihmiset, jotka kuuluvat laajennettuihin piireihisi
  • kaverit ulkoisissa sivustoissa siinä tapauksessa, että kyseiset kaverit ovat liittäneet tilinsä Google+ -profiiliinsa.

Tarkastellessasi ehdotuksia voit lisätä ehdotetut ihmiset viemällä hiiren osoittimen Lisää-painikkeen päälle heidän nimensä vieressä ja valitsemalla piirin. Jollet tunne ehdotettua henkilöä tai et halua lisätä häntä mihinkään piiriisi, siirrä hiiri henkilön nimen ylle ja valitse X.

Voit tarkastella kaikkia ehdotuksia kerralla valitsemalla Näytä kaikki.

Yhteysilmoitukset

Saitko ilmoituksen, että joku haluaa ottaa sinuun yhteyden Google+ -palvelussa? Tämä tarkoittaa, että sinut on lisätty piiriin.

Kuka tahansa voi lisätä sinut piiriinsä, mutta tämä ei tarkoita, että sinun on lisättävä hänet omaan piiriisi. Samoin jos joku lisää sinut piiriin, kyseistä henkilöä ei automaattisesti lisätä sinun piiriisi.

Henkilön lisääminen piiriin ilmoituksesta:

1. Klikkaa ilmoitusta.
  2. Klikkaa Lisää-painiketta henkilön nimen vieressä.
  3. Lisää henkilö olemassa olevaan piiriin tai luo uusi piiri.

Jos päätät ollaa lisäämättä henkilöä omiin piireihisi, piiriesi ulkopuoliset henkilöt näkevät viestisi sisällön vain, jos jaat sen julkisesti ja mahdollisesti laajennettujen piiriesi kanssa. Kun joku lisää sinut piiriinsä, hän ei pääse näkemään profiilitietojasi. Kyseisen henkilön voi kuitenkin olla helpompi tehdä toimenpiteitä, joista saat ilmoituksia, kuten viestiesi kommentoiminen tai sisällön jakaminen kanssasi suoraan.

Voit aina säätää ilmoitusasetuksiasi, jos saat liikaa ilmoituksia. Jos et halua olla jonkun kanssa tekemisissä Google+ -palvelun kautta, voit estää kyseisen henkilön.