Personforslag og forbindelser

På din startside kan du muligvis se forslag til personer, du måske kender. Forslagene kan være genereret på grund af:

• Jeres fælles forbindelser med personer i Google-produkter, som for eksempel Gmail.
  • Interaktion, du har haft med andre i Google-produkter.
  • De tilknyttede konti, som du har tilknyttet på din Google-konto.
  • Personer, som er i dine udvidede cirkler.
  • Venner på eksterne websites, når de har tilknyttet deres konto på deres Google+ profil.

Sådan ser eller tilføjer du foreslåede forbindelser:

1. Åbn Google+ eller Google+ appen Google Plus.
  2. Klik eller tryk på Menu Menu
  3. Klik eller tryk på Personer .
  4. Klik eller tryk på fanen Find personer.
  5. Under "Forslag til dig" skal du trykke på Tilføj  ud for personens navn.

Bemærk! Du kan ikke se eller tilføje foreslåede forbindelser i appen til iPhone eller iPad. Brug en computer eller en mobilbrowser i stedet.