Connexions i suggeriments de persones

A la pàgina d'inici, és possible que vegis suggeriments de persones que pot ser que coneguis. Els suggeriments es poden generar a partir del següent:

• Les connexions mútues amb persones en productes de Google com ara Gmail.
  • Interaccions que has tingut amb altres persones als productes de Google.
  • Els comptes connectats que hagis enllaçat al teu compte de Google.
  • Les persones que hi hagi als teus cercles ampliats.
  • Els amics dels llocs externs, sempre que aquests amics hagin connectat els seus comptes als seus perfils de Google+.
Ha resultat útil aquest article?