Si has canviat a la nova versió de Google+ des d'un ordinador o des d'un mòbil, visita el nou Centre d'ajuda de Google+. Aquesta pàgina parla de la versió anterior de Google+, la clàssica, i és possible que estigui obsoleta.

Connexions i suggeriments de persones

Suggeriments

A la teva Pàgina d'inici, és possible que vegis suggeriments de persones que pot ser que coneguis. Els suggeriments es poden generar mitjançant:

• Les connexions mútues amb persones en productes de Google com ara Gmail.
  • Interaccions que has tingut amb altres persones als productes de Google.
  • Els comptes connectats que hagis enllaçat al teu compte de Google.
  • Les persones que hi hagi als teus cercles ampliats.
  • Els amics dels llocs externs, sempre que aquests amics hagin connectat els seus comptes als seus perfils de Google+.

En visualitzar els suggeriments, pots afegir persones suggerides col·locant el cursor sobre el botó Afegeix que hi ha al costat del seu nom i triant un cercle. Si no coneixes una persona que t'hàgim suggerit o no vols afegir-la a cap dels teus cercles, col·loca el ratolí a sobre del seu nom i fes clic a la X.

Per visualitzar tots els suggeriments alhora, fes clic a Visualitza-ho tot.

Notificacions de connexió

Has rebut una notificació que diu que una persona vol connectar amb tu a Google+? Això vol dir que algú t'ha afegit a un cercle.

Qualsevol persona et pot afegir a un dels seus cercles, però això no vol dir que tu també l'hagis d'afegir. De manera similar, si algú t'afegeix a un cercle, aquesta persona no s'afegeix automàticament a un dels teus cercles.

Per afegir algú des d'una notificació, fes el següent:

1. Fes clic a la notificació.
  2. Fes clic al botó Afegeix que hi ha al costat del seu nom.
  3. Tria un cercle existent per afegir-lo, o bé crea un cercle nou.

Si tries no correspondre-li, les persones que no siguin als teus cercles només veuran el contingut que publiquis si el comparteixes amb els cercles Públic i possiblement també amb els Cercles ampliats. Quan algú t'afegeix a un cercle no rep accés addicional a la informació del teu perfil. Tanmateix, li pot resultar més fàcil dur a terme accions que generin notificacions per a tu, com ara comentar les teves publicacions o compartir contingut amb tu directament.

Sempre pots ajustar la configuració de notificacions si en reps massa. Si vols evitar que algú interaccioni amb tu a Google+, pots bloquejar la persona en qüestió.

Ha resultat útil aquest article?