Connexions i suggeriments de persones

A la teva Pàgina d'inici, és possible que vegis suggeriments de persones que pot ser que coneguis. Els suggeriments es poden generar mitjançant:

• Les connexions mútues amb persones en productes de Google com ara Gmail.
  • Interaccions que has tingut amb altres persones als productes de Google.
  • Els comptes connectats que hagis enllaçat al teu compte de Google.
  • Les persones que hi hagi als teus cercles ampliats.
  • Els amics dels llocs externs, sempre que aquests amics hagin connectat els seus comptes als seus perfils de Google+.

Per veure o afegir connexions suggerides:

1. Obre Google+ o l'aplicació Google+ Google+.
  2. Toca Menú o fes-hi clic. Menú
  3. Toca Persones  o fes-hi clic.
  4. Toca la pestanya Cerca persones o fes-hi clic.
  5. A "Recomanacions personalitzades", al costat del nom de la persona, toca Afegeix .

Nota: no pots veure ni afegir connexions suggerides a l'aplicació per a iPhone o iPad. Fes servir l'ordinador o un navegador per a mòbils.

Ha resultat útil aquest article?